این خوابم واسه دیشبه هرچی تو نت گشتم چیزی نفهمیدم ..خواب دیدم که یکی از اقواممون که چند سال پیش فوت کردن خیلیم جوون بود..که مجرد هم بود..خواب دیدم پسر اون با خواهرش اوندن خونمون که خواهرش گفت نشناختین پسر برادرمه که فوت کرده پیش مادرش و ناپدریش بزرگ شده اوردم شما ببینینش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی کسی فوت شده باشه من خواب ببینم زنده بوده و دوباره فوت شده
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بله صد در صد خواب رو نباید برا کسی تعریف کرد هرکس یه جور تعبیر میکنه
تنها کاری که میکنید یک صدقه بدید یا خروس خون کنید هیچوقت هم دنبال تعبیر خواب نباشید
من یه مدت خیلی دنبال تعبیر خواب بودم و کتاب خوندم الان پشیمونم میگم کاش نمیرفتم دنبالش البته من خیلی محدود تعبیر های جزعی رو یادمه اما همونم اشتباه کردم
اسی من نفهمیدم پسری که مرده بود به خوابت اومد یا پسر اون اقا که مرده بوده خودش یاپسرش
ببین یکی از افواممون که میشه پسرخالم چندسال پیش فوت کرده ۲۸سالش بود...که مجرد بود وزن نداشت...خواب دیدم که پسرش با خواهر اون پسره اومدن خونمون پسره بزرگم بود همسن خود پسرخالم که فوت شده خواهرش گفت این پسره فلانیه اوردم بببنیش..گفت با مادرش و ناپدریش زندگی میکنه