2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ روز پریودی

414 بازدید | 15 پست

سلام

من این ماه ۲۶ مرداد که روز ۱۴ ام بود آمپول hcg زدم و ۲۷ مرداد iui انجام دادم

از یکی دو روز قبل از موعد پریودی دردهایی شبیه پریودی داشتم میگرفت و ول میکرد اما الان که روزش هست خیلی خیلی کم شده.

امروز ۱۳ شهریور یعنی ۱۶ روز بعد از iui هنوز پریود نشدم دوتا بی بی چک استفاده کردم خط کمرنگ داشت.ترشح زرد و گاهی سفید دارم

یعنی باردارم؟

بعد از دو سال واقعا باورم نمیشه

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و انتَ خیرُالوارِثین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه😍

تروخدا. برامنم دعا کن

خیییلی وقته اقدامم

اینما امپول سینال اف زدم خیلیییی امیدوارم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
نه عزیزم ...برای امپول نیست تاثیر امپول ۱۴ روزه ...مبارکت باشه فقط فقط فقط استرس نداشته و مسافرت نرو ...

ممنونم ان شاالله که حاجت روا باشید

تروخدا. برامنم دعا کن خیییلی وقته اقدامم اینما امپول سینال اف زدم خیلیییی امیدوارم

ان شاالله خدا حاجتتون رو بده من بعد از دو سال دارو و آمپول و... اصلا باورم نمیشه.خدارو شکر ان شاالله دل شما هم شاد بشه و من شاد کاذب نباشم😂

مبارکه عریزم...چند بار iui کردی؟ منم ۲ سال اقدامم بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم و امروز واسه اولین بار iui کردم من کی‌ بی بی بزنم نشون میده؟ امروز ۱۶ پریودیمه و‌ انجام دادم ۱۴ پریودیم امپول hcg زدم

مبارکه عریزم...چند بار iui کردی؟ منم ۲ سال اقدامم بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم و امروز واسه اولین بار ...

من بار اولم بود مشکلم هم کوچک بودن فولیکولهام بود که با دارو خوب نمیشد اما باز هم باردار نمیشدم.ان شاالله دامن همه آرزومندها سبز بشه

من بار اولم بود مشکلم هم کوچک بودن فولیکولهام بود که با دارو خوب نمیشد اما باز هم باردار نمیشدم.ان ش ...

اخی چقدر خوشحال شدم و چقدر انرژی مثبت گرفتم از تاپیکت امیدوار شدم قشنگ مزسی عزیزم