2777
2789
عنوان

خانواده همسر

361 بازدید | 14 پست

با سلام من یک سال ونیمه ک نامزدم و از نامزدم خیلی راضیم مشکلی ک دارم اینکه همسرم از خانوادش مغازه خریده ولی یکم از پول مغازه رو بدهکاره بهشون هر ماه ی مبلغی ب عنوان کرایه میده بهشون و اونا غیر این کرایه هیچ منبع درامد دیگه ای ندارن.مادر شوهر خیلی حسودی میکنه بهم یعی هر وسیله ای ک بخرم لباسی ک بخرم با همسرم دعوا راه میندازه ک ما پدر مادرتیم ما بزرگت کردیم و فلان و چجوری برخورد کنم من باهاشون .البته با من تا حالا جر و بحثی نکردن حرفی نزدن بهم ولی همسرم واقعا اذیت میشه.من۲۶ سالمه و همسرم ۳۳

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

قایم کن هر چی میخری

یه دست لباس بذار مخصوص اونجا 

مهمونی و اینام بگو مال خواهرته دوسته فلان

تا کم کم کنار بیاد

فعلااااا این ب ذهنم میرسه

اگه دوست نداری بحث پیش بیاد البته

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم چیزی نگو تو از الان چشمشون بد شی اهمیت هم نده واقعا مهم شوهرته

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
قایم کن هر چی میخری یه دست لباس بذار مخصوص اونجا  مهمونی و اینام بگو مال خواهرته دوسته فلان ...

همسرم و اذیت میکنن نمیتونم تحمل کنم .از بچگی هیچ کاری نکردن براش هر چی کار کرده خرج اونا کرده .حتی بر جهزیه ک رسم داریم مادر داماد،ی،دست رخت خواب بده اونم نداد ی جفت جوراب تو این دوران نخریدن بر من .ولی تا نذریشون و توقع دارن همسر من بده.اخرشم کلی حرف میشنوه و زخم زبون

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
همسرم و اذیت میکنن نمیتونم تحمل کنم .از بچگی هیچ کاری نکردن براش هر چی کار کرده خرج اونا کرده .حتی ب ...

عزیزم بنظرم همسرشما بقدری خوبی کرده که شده وظیفه متاسفانه مادرشوهرتون نمیتونه ببینه همسرشما الان سی وسه سالشه باید برای زندگی خودشم پس اندازی داشته باشه یانه؟؟؟چرازودترنمیریدسرخونه زندگیتون مستقل شیدبهترازهرجوابی هست براشون 

دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل  
همسرم و اذیت میکنن نمیتونم تحمل کنم .از بچگی هیچ کاری نکردن براش هر چی کار کرده خرج اونا کرده .حتی ب ...

با شوهرت بحث نکن

پشتش باش حمایتش کن تا زیر سلطه شون بیاد بیرون

بگو ما باید پیشرفت کنیم

از هدفاتون بگو

خونه ماشین طلا بچه

باید با زبون شوهرتو جذب خودت کنی و کم کم اونا رو از شیر بگیری چون واقعا از اول شوهرت عادتشون داده

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

همسرتون باید مدیریت کنند و جلوی دخالتشان رو بگیرند اما بی احترامی نکنند مودبانه و با احترام جواب بدند

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

سلام..عزیزم درکت میکنم ادم حرصش درمیاد

ولی تجربه نشون داده هرچی خشن تررفتارکنی خشن تررفتارمیکنن ومنجر ب دعوا ودلخوری میشه خودتو الکی بدنکن...بنظرم لزومی نداره هروسیله یالباسی میخری اوناببینن یا جلوچشمشون بپوشی سعی کن فعلا تواین اوضاع ی دست لباس تکراری پیششون بپوشی تا پول کامل مغازه روشوهرت بده انوقت پشتت سبکه ک پولوتماموکمال داده بعدهرچی دلت خواست بپوش جلوشون 😛😛

ببین اسی

ادم زخم زبونو میتونه تحمل کنه

نهایتا میگه به یه ورم

هر چی بگید

ولی نباید عقب بیفتین

باید پیشرفت کنین با درامدای الان واقعا ادم خیلی باید سنجیده خرج کنه

شما هی رو شوهرت کار کن

وقتی پیشرفتو ببینه ک این ماه تونست انقد پول پس انداز کنه

یا طلا بخره و هر چی

خودش کم کم از این کارش دست میکشه

درسته ادم باید کمک خونوادش کنه نه در حدی ک زخم زبون بزنن و وظیفه بشه

عزیزم بنظرم همسرشما بقدری خوبی کرده که شده وظیفه متاسفانه مادرشوهرتون نمیتونه ببینه همسرشما الان سی ...

انقد هزینه های اونا بالاس ک پول انچنانی نمیمونه ک بخوایم بریم سر خونه زندگیمون.در صورتیه ک غیر خودش چهار تا برادرم داره ک ول کردن رفتن.همسرم میگه موندن تو گلوم نمیتونم منم ولشون کنم

انقد هزینه های اونا بالاس ک پول انچنانی نمیمونه ک بخوایم بریم سر خونه زندگیمون.در صورتیه ک غیر خودش ...

ای وای چقدرررررررر بد منکه بودم خیلی ناراحت میشدم نمیگم اصلا کمکی به پدرمادرش نکنه ولی هرچیزی حدی داره بنظرم همه فکرمیکنن نامزدین ومسئولیت انچنانی گردن همسرتون نیست خودشونوزدن بیخیالی 

دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل  
بمیرم الهی ، بد دردیه کشیدم من. 

خدا نکنه.حل شده الان

مشکلتون انشاالله؟