2777
2789
عنوان

عجیب ترین گیر دادنی که دیدید!!!!

922 بازدید | 55 پست

بیاید بگید عجیب ترین گیر دادنی که شنیدید یا دیدید چی بوده 

یکی دیدم میگفت مامانم نمیگذاره چیزی جز رنگ تیره بپوشم 

یا کس دیگه ای با افتخار میگفت من نمیگذارم دخترم دستش زیر پتو باشه تا تکون میخوره پتو رو میکشم کنار ببینم چیکار میکنه 

شما بگید!

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که به زور میخوان متقاعدت کنن که عقیده خودتو عوض کنی مال اونا رو قبول کنی

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

بابام نمیزاره تنهایی بیرون برم فقط دانشگا میرم 

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

به ناخون ادم گیر دادن چرا بلنده طرفم خانم بود

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

دبستان بودم یه همکلاسی داشتم می گفت بابام نمی ذاره موهامو بلند کنم😐 موهاش کوتاه کوتاه پسرونه بود، تو حسرت موی یکم بلندتر بود طفلک

هنوزم نفهمیدم فاز خونوادش چی بود

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مامان دوستم نمیذاره مانتو مشکی بخره میگه یکیمون میمیره😐

من خودم مشکی خیلی دوست ندارم یه دست بیشتر ندارم هروقتم میخوام برم عزا بپوشم افسرده میشم

دبستان بودم یه همکلاسی داشتم می گفت بابام نمی ذاره موهامو بلند کنم😐 موهاش کوتاه کوتاه پسرونه بود، ت ...

وای بعضیا مشکل دارن اصلا

حالا من با مامانم میرم خرید خودشو جر میده رنگی بخرم اما من همش چشمم دنبال مشکیه😑😑😑😅

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
حالا من با مامانم میرم خرید خودشو جر میده رنگی بخرم اما من همش چشمم دنبال مشکیه😑😑😑😅

بابای منم یه زمانی اینطوری بود الان قشنگ عادت کردم کمدم انگار جعبه مداد رنگیه😂