بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من انقدر مشکی نپوشیدم مشکی پوشیدنی حس میکنم با انگشت نشونم میدن
من همین حسو نسبت ب لباس رنگی دارم😑😐
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
این یه گوشه از ظلمشه کلا مثل ادمای عقد قاجار فک میکنن خونوادش چادری نبود ولی حجاب کامل داشت یه روز داداشش اومد خونه گفت باید ازین به بعد چادر بپوشی اونم گفت که من که حجابم کامله و رفت به باباش بگه که به اون پناه بیاره اونم گفت هر چی داداشت گفت باید گوش کنی فرداییش میومد مدرسه گریه میکرد کلا خیلی خونواده ظالمین😑
وای من برعکس فردا قراره یه سر بریم سرخاک فاتحه بخونیم من میخوام ابی کاربنی بپوشم اصلا دلم به مشکی یک ...
حالا من ت عروسیاهم رنگ مشکی میپوشم.عزا جای خود داره...
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
حالا من ت عروسیاهم رنگ مشکی میپوشم.عزا جای خود داره...
خیلییی خسته کننده و تکراری میشه ک
یکم تنوع بد نیست😑
ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍 هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍
من به شوهرم میگم بریم لوازم آرایش بخریم میدونم بدش میاد،ولی خب میخام باهاش برم تا عادت کنه،میگه باشه،میریم میخریم باهم ،بعد اومدنی پاکت وسایل و میاندازه سطل آشغالی کنار خیابون ،میگم چرا اینطوری میکنی میگه رنگ رژارو نپسندیدم،الکیا نمیدونم چرا لااقل دلش به پولش نمیسوزه،به خدا من انقدر دلم به پولشون سو خت که نگو یعنی دیوونه شده بودم به سختی خودم و کنترل میکنم
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خیلییی خسته کننده و تکراری میشه ک یکم تنوع بد نیست😑
مامان منم همینو میگه ولی من از وقتی خودمو شناختم مشکی پایه ثابت رنگ لباسا و وسایلام بود..حتی برا لباس زیرم با مامانم رفتیم بگیریم مشکی گرفتم چقد فوشم داد😅😅😅😅