2777
2789
عنوان

عجیب ترین گیر دادنی که دیدید!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 55 پست
وسواس فکری داره

ن خب میدونی داییاش دقیقا روزی مردن ک یکیشون مشکی پوشیذه بوده اینام فک میکنن برای اونه

ب نظر من ربطی نداره

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤

من شالم تو مرز افتادنه 

تا دست نبرم درست کنم بابام چیزی نمیگه 

ولی همین که میام درستش کنم بابام میگه هانیه شالتو بکش جلو  😒

خب پدر من همین کارو دارم میکنم😂😂

تجربه ثابت کرد بذار بیوووفته دست نزن لنتی

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم منم دقیقا همینجوری ام هرجا میرم دنبال مشکی ام بعد میگه وای چقدر آبی همین مانتو قشنگه...😂😂

دقیقا😅👍

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
جالبش اینجاس امیدشو از دس نمیده و فکر میکنه میتونه قانعم کنه مثلا مانتو رنگی بخرم...میده دستم برم پر ...

واییی دختر رنگی انقدر خوبهههه امتحان کن یه بار خودت عاشقش میشی

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
من هر چند روز یه بار دور ابروم رو تمیز میکنم که چیزی نباشه اطرافش یه هفته حوصله نداشتم باب ...

عجب😂😂😂😂😂😂

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
مامانم نمیزاشت بیشتر از ۸ صبح بخوابم همیشه سر این قضیه من اعصاب نداشتم😣

خدارحمتش کنه مامانمو اونم همیشه می‌گفت سقف خواب صبحت تا ۹ پاشوو تنبل خانم

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
واییی دختر رنگی انقدر خوبهههه امتحان کن یه بار خودت عاشقش میشی

حتی لباس خونه هم باید مشکی باشع.مشکی خالی نباشه مشکی قرمز،مشکی صورتی اینا باشه.خراب این رنگم چیکار کنم😧😧😧

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
دوستم باباش اصلا نمیزاره رنگ کنار دریا رو ببینه میگه چه معنی داره دختر کنار دریا رو ببینه😑

واییی این انتهای ظلمههه

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
حتی لباس خونه هم باید مشکی باشع.مشکی خالی نباشه مشکی قرمز،مشکی صورتی اینا باشه.خراب این رنگم چیکار ک ...

من انقدر مشکی نپوشیدم مشکی پوشیدنی حس میکنم با انگشت نشونم میدن 

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
موی زیربغشم چک میکرده باباش    

😂😂😂

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠