2777
2789
عنوان

بخدا دنیا ارزش نداره

155 بازدید | 8 پست

به فکر آخرت باشید جز نماز و اعمال خوبمون هیچی برامون نمیمونه...من ادم خوبی نیستم منم خیلی گناه کارم اما تصمیم گرفتم خوب باشم دارم نمازقضاهامو کم کم میخونم 

این دنیا به هیشکی وفانکرده انقدمرگ ناگهانی زیادشده ک شاید تا یک ساعت دیگه خیلیامون زنده نباشیم

مگه نمازخوندن چقد وقت میبره ک نمیخونیم

امروز پنجشنبس به یاد امواتمون بیایید دو صفحه قران بخونیم

خیلی از این دنیا بیزارم کاش خداراهی جلوی پام بزاره ایمانم قوی شه

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم... تك تك حق الناسایی كه حس كردم گردنم بوده و دادم، و نمازمم كه خیلیییییییی وقته اول وقت میخونم جدا ارزش نداره قرآن زیاد بخون راه و مسیرت و تغیییر میده و تو این مسیر دیگه سست نمیشی

منم... تك تك حق الناسایی كه حس كردم گردنم بوده و دادم، و نمازمم كه خیلیییییییی وقته اول وقت میخونم ج ...

دعاکن هروز بیشتر به خدا نزدیک شم دلم میخواد پاک شم از هرگناهی.ازنماز اول وقت شروع کردم و نماز قضاهام انشالاخدا کمکم کنه سست نشم تواین راه

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟