2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

205 بازدید | 11 پست

خواهر شوهرم امد چند روز خونمون و دنبال خونه میگشت چند روز باهاش میرفتم برای خونه همش پیش هم بودیم ایقد اجار های لعنتی بالا بودن ک نتونس پیدا کنه و برگشت شهرستان

از دیروز ک رف دارم دیونه میشم از تنهایی و بی حوصلگی ایقد صلوات فرستادم ک گیرش بیاد بمونه ولی رف 😔 

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا بعتر بزار بره شهرش  تهران دیگه واقعا جا واسه مهاجر از اطراف نداره  خفه شدیم تو ت ...

من تهران نیستم

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️
یعنی اینقدر صمیمی هستین.؟

اره خیلی یخدا از دیروز انگار یچی گم کرذم هنوزفقط نشستم تو خونه هچکاری نکردم

به خدا من خواهر شوهر دارم خیلی رو مخن به زندگی من خیلی حسودیشون میشه

نه والا من خانواده شوهذم خیلی خوووبن بیشتر مادرشوهرم این چند سال حتی یه اخم نکرد بهم چه برسه دخالت بی احترامی