دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شکاییتت رو پس نگیریا مهریه ات هم بزار اجرا استشهادیه هم جمع کن از همسایه ها که ول کرده رفته بدون نفقه به علط کردن میفته حالا که بار چندمشه حالشو بگیر تا تهش برو
همین کارو میخام بکنم این میدونه من ابرو برام مهمه فک میکنه هیچ کاری نمیکنم ولی اینبار دیگ کوتاه نمیا ...
شوهر سابقم گداشت رفت به قصد جداشدن فکر کرد دستم به جایی بند نمیشه بابام یه وکیل زبده گرفت هم مهریه ام رو گرفتم هم ۶ ماه افتاد زندان هم نفقه رو حساب کردن گرفتم ازش بعد براش دوبار احصاریه رفت که بیا فلان محضر از دادگاه برای طلاق فکر میکرد نیاد طلاق نمیتونم طلاق بگیرم دادگاه طلاقمو عیابی صادر کرد رفتم خودم و خانوادم محضر جدا شدم براش نامه رفته بود اینقدر سوخت بعد که بعدش دوباره ازدواج کرده بودم این هنوز داشت مهریه میداد نمیدونست ازدواج کردم رفته بود درخواست زده بود سکه گرون شده مدتش رو بیشتر کنید بعد از چندسال منو دید که لاغر کردم بینیمو عمل کردم وکیلمم اومده بود گفت چقدر قشنگ شدید قاضی اما مدتش رو کم نکرد به نفع من رای داد بعدش زنگ زد بیایید توافقی یچیزی بدم رصایت بدید وکیل هم گفت قبول کن بزاره بره دستت به جایی بند نیست دوتابعیتی هم بود ویزای ایتالیا رو داشت قبول کردم تو هم اگه سختته یه وکیل بگیر خداییش خدا خیر بده وکیلم رو
چقد هزینه وکیل دادی ؟شوهر منم رفته بود دو روز بعد پیام داد یا توافقی جدا شو منظورش این بود مهریه ببخ ...
۱۵ سال پیش
بابام همونموقع یه چک ۵ میلیونی به وکیل داد گفت یکجا میدم که دلت خوش بشه کار دخترمو خوب انجام بدی هیچکس یکجا اولش نمیده چون شعبه ها فرق میکرد ولی بابام گفت کار شعبه نفقه مهریه طلاق همه رو انجام بده یکجا میدم