2777
2789

🔴 حضور دانش‌آموزان در مدرسه به انتخاب خانواده‌ها

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مدرسه در هر شرایطی باز است، گفت: خانواده انتخاب می‌کند که دانش‌آموز حضوری به مدرسه برود

باقرزاده درباره اینکه چرا برای بازگشایی مدارس عجله دارند، بیان کرد: اگر برای ما و کارشناسان روشن باشد که یک ماه دیگر این وضعیت تمام می‌شود صبر می‌کردیم اما برآورد سازمان بهداشت جهانی این است که شاید یک دهه این وضعیت باشد و وزارت بهداشت کشورمان نیز چشم‌اندازی تا پایان سال ندارند ما نمی‌توانیم همه چیز را به تعویق بیاندازیم.

➖➖➖➖➖

📥کارگزینی آموزش و پرورش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز که زیر نویس شبکه خبر از حضوری بودن توی همه کشور میگفت!!!

خودشون هم نمیدونن چی میگن  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دیروز که زیر نویس شبکه خبر از حضوری بودن توی همه کشور میگفت!!! خودشون هم نمیدونن چی میگن   &nb ...

الان هم حضوری هست خانواده ای خواست میفرسته نخواست نمیفرسته بنده خدا معلم هم باید بره مدرسه هم مجازی درس بده

بخشنامه ی اخر همین هست ارسال کردن برای ما

یعنی دیگه مجازی نیست؟ هرکی دوست داره بچشو بفرسته هرکی دوست نداره نفرسته؟ بعد اونایی که نمیفرستن چیکار کنن؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
الان هم حضوری هست خانواده ای خواست میفرسته نخواست نمیفرسته بنده خدا معلم هم باید بره مدرسه هم مجازی ...

به خواهر من که معلمه گفتن از شنبه باید بیای تو مدرسه تو کلاس به صورت آنلاین فیلم بگیری واسه بچه ها و بچه هام تو خونه میمونن