2777
2789
عنوان

حضور دانش‌آموزان در مدرسه به انتخاب خانواده‌ها

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 34 پست
الان هم حضوری هست خانواده ای خواست میفرسته نخواست نمیفرسته بنده خدا معلم هم باید بره مدرسه هم مجازی ...

نمیشه که در آن واحد دو جا باشه!

دبیرهای دبیرستان که توی چندتا مدرسه درس میدن در هفته چی؟ کلا نمیشه هر کسی یه سازی میزنه اینجوری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بخشنامه ی اخر همین هست ارسال کردن برای ما

خدا ازشون نگذره الانم براي ما فرستادن 

مدراس كمتر از ٥٠نفر به فرض وضعيت سفيد و بالاي ٥٠به فرض وضعيت زرد يعني كلا حضوري و نيمه حضوري 

مجازي نداريم

ابتدايي مگه بچه حاليييش ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم حضوری هست خانواده ای خواست میفرسته نخواست نمیفرسته بنده خدا معلم هم باید بره مدرسه هم مجازی ...

شما معلمین؟ کدوم شهرین؟شهرما اوضاعش خوب نیست.وضعیتش قرمزه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
بله متاسفانه ولی اجباری نیست 

خب اگه اجباری نیست  پس اگه نریم چجوری یاد بگیریم؟

من ک هنرستانیم کارگاه دارم

ولی وضعیت مشهدم ک قرمزه

چیکار کنیم‌ب نظرتون؟

تک فرزندی که دوست نداره از تک فرزندی دربیاد😉
نمیشه که در آن واحد دو جا باشه! دبیرهای دبیرستان که توی چندتا مدرسه درس میدن در هفته چی؟ کلا نمیشه ...

دقیقا مشکل اینجاست فقط میخوان یه کاری کرده باشن موظفی معلم ۲۵ ساعت هست که اون ساعت هم در مدرسه پر میشه جالبه برای ابتدایی ساعت زدن از ۱ تا ۳ ونیم مجازی.معلم هم مدرسه کار کنه هم منزلش چرااا به چه دلیل چون اقایون تشخیص دادن 

خب اگه اجباری نیست  پس اگه نریم چجوری یاد بگیریم؟ من ک هنرستانیم کارگاه دارم ولی وضعیت مشهدم ...

اگه تعدادتون زیاد باشه قرار شده بچه ها رو مثلا ۱۰ تا یا کمتر تقسیم بندی کنن برن مدرسه مخصوصا شما که عملی دازین  تعدادتون رد کم میکنن و فقط هر درسی ۳۵ دقیقه قرار شده اموزش بدن و ۱۰ دقیقه زنگ تفریح .و هر پایه و رشته یک روز میرن مدرسه هم با هم نمیرن

خدا ازشون نگذره الانم براي ما فرستادن  مدراس كمتر از ٥٠نفر به فرض وضعيت سفيد و بالاي ٥٠به فرض ...

ما الان وضعیت قرمزیم کلا مجازیه معلم باید بیاد تو مدرسه پای تابلو درس بده فیلمم بگیره همزمان آنلاین با بچه ها باشه بچه هام تو خونه میمونن

دقیقا مشکل اینجاست فقط میخوان یه کاری کرده باشن موظفی معلم ۲۵ ساعت هست که اون ساعت هم در مدرسه پر می ...

خب اگر قرار بود همه ساعتها بچه درس بخونه دیگه چرا دارن ۱۵ روز جلوتر شروع میکنن!!؟ واقعا مملکت ما ۱۰۰تا رئیس داره  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بابا بچه ها رو نبايد فرستاد ابندايي مخصوصا  اصلا يه سال تكرار پايه بشه چي ميشه لااقل زنده ميمو ...

صاحب اختیارید دیگه میتونید نفرستید مجازی و تلویزیون استفاده کنید

خب اگر قرار بود همه ساعتها بچه درس بخونه دیگه چرا دارن ۱۵ روز جلوتر شروع میکنن!!؟ واقعا مملکت ما ۱۰۰ ...

اگه ۱۰۰ تا رییس حرف هم رو گوش میدادن خوب بود مشکل اینه وزارت میگه ستاد .ستاد میگه وزارت .اون میگه رییس جمهور

اگه ۱۰۰ تا رییس حرف هم رو گوش میدادن خوب بود مشکل اینه وزارت میگه ستاد .ستاد میگه وزارت .اون میگه ری ...

🤦‍♀️🤦‍♀️