2777
2789

نگو میخوای بترکی😂😂😂

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چه کار داری بعد اون بدبختا رو صدا کن 😥😥

اگه نی نی یار اومدلطفابهش بگید تایپیک منم حذف کنه. خیبی ممنوننم دوستای عزیز ونی نی یارعزیز

❤️من خوشبخت ترین وزیباترینم خدایاشکرت که به همه ارزوهام رسیدم❤️قانون جذب قانون یقین❤️
اگه نی نی یار اومدلطفابهش بگید تایپیک منم حذف کنه. خیبی ممنوننم دوستای عزیز ونی نی یارعزیز

چشم 😃😃😃

@نی_نی_یار_شب عزیزم تاپیک ایشون رو حذف میکنی 😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
اول بگو چه کار داری بعد اون بدبختا رو صدا کن 😥😥

عزیزم یاگه بلدی تگش کن کار دارم 

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد