2777
2789
عزیزم یاگه بلدی تگش کن کار دارم 

باشه عزیزم

@نی_نی_یار_شب اسی کارتون داره گلم 😍😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

لطفا دلیل اینکه چرا کاربری  قبلیم حذف شدو بگین منکه به کسی توهین نکردم 

Saylent

لطفا کاربری قبلیمو برگردونین

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4978052/خواهش-میکنم-بیاین-بهم-بگینکاری-که-میکنمدرستهاسکرین?postId=153555671

تو روخدا نی‌نی‌یار اینو حذف‌کن بابا غلط کردم دیگه تاپیک نمیزنم😔😭😭😭😭

بخدا من کم بدبختی ندارم

@نی_نی_یار_شب  

خسته از تمام دنیا💔
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4946057/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

دستتون دردنکنه لطف کردین مهربون ❤️❤️❤️🤗🤗🤗

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
بله

سلام دلیل اینکه کاربری من تعلیق شد چی بود saylent

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
تعلیق شد

منکه به کسی توهین نکرده بودم  چرا  تعلیق کردین  لطفا برگردونین کاربری قبلیمو saylentبودم

@نی_نی_یار_3  

سلام  میشه بگین چرا کاربری قبلی منو saylent رو به حالت تعلیق در اوردین؟؟؟؟

میخوام دلیلشو بدونم منکه نه تایپک بدی زده رودم نه چیزی  دلیلشو میخوام بدونم      اگه میشه لطفا کاربری قبلیمو برگردونین