2777
2789
شما دكتر خوب ميشناسين براي عمل بيني؟؟؟

من واقعیتش چندتا مطب رفتم و ویزیت شدم و چندباری رفتم مثل دکتر کیوان کاوان دکتر هادی نژاد و دکتر فرید عطار اما بعداز دومین ویزیت دیدم که بینی هایی خیلی عالی شدن و راضی هستن و تعدادی هم بینی های متقارن دارن و ناراضی من ماه پیش پیش دکتر کاوان وقت عمل داشتم که کنسل کردم‌خودم هنوز دوبه شکم که پیش فرید عطار عمل کنم یانه

مادرم ضربان قلب من است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراااا؟؟؟ اخه من بينيم هيچ مشكلي نداره طبيعي كنم فرقي نميكنم

عه خب چرا میخای عمل کنی دیوونه ای؟نکن خدایی جای اینکه این همه پول بیزبون بدی بینی که مشکل نداره برو دندوناتو کامپوزیت کن خوشگل کن 

MDC STUDENT
من ۳ ماه پیش تو ولیعصر عمل کردم محشر شده خیلیم راصیم هن قیافه هم تنفسی دکترمم خیلی کارش درست بود واق ...

اسم دکترتون چی بود و هزینه عمل چقدر تموم‌شد براتون

مادرم ضربان قلب من است.
عه خب چرا میخای عمل کنی دیوونه ای؟نکن خدایی جای اینکه این همه پول بیزبون بدی بینی که مشکل نداره برو ...

اخه دندونام سفيده يه دسته

اما بينيم دوست دارم يكم سربار بالا بشه و تغيير كنمممم

من خيلييي تحقيق كردم تا الان دكتر لطفي تقريبا همه مريضاش راضي بودن

بنظرم عمل بینی باید طوری باشه از اون حالتهای طبیعی خارج بشه و مشخص بشه که عمل شده اما نه زیاد  فانتزی... منم دنبال عمل بینی نیمه فانتزی هستم بینی  من پوست ضخیمی داره نیمه فانتزی زیبایی درمیاد 

مادرم ضربان قلب من است.
از طاهرشم راضي؟مشكل تنفسي نداشتين؟ كدوم دكتر و چقدر دادين؟

بله گلم خیلی راضیم  بینی من انحراف داشت کامل کج بود اصلا هم نمیتونستم نفس بشم اما الان خیچ مشکلی ندارم هم بینیم کاملا صاف و قرینس هم مشکل تنفسی ندارم اتفاقا همسایه و فامیل ها دیدنم خیلی خوشسون اومد دونفرشون ک میخاستن عمل کنن رفتن پیش من یکیشون هفته پیش عمل کرد یکیشون ماه پیش .

۰

پره های بینیم تو عکس سومی صافه قرینس کاملا عکس و بد انداختم شاید توش کج دیده بشه 

البته من طبیعی عمل کردم اما فانتزی هاشم دیدم خیلی خوشم اومد قشنگه کلا کاراش من بینیمم چون انحراف داشت بیشترم شد سه ماه پیش ۱۰ میلیون شد اما اگه مشکلی نداشده باسه بینیت کمتر هستش بابت کارشم خیالت راحت واقعا حرف نداره من خودم خیلی حساسم رو این جیزا یک سال تموم دنبال دکتر بودم😂

MDC STUDENT
بله گلم خیلی راضیم  بینی من انحراف داشت کامل کج بود اصلا هم نمیتونستم نفس بشم اما الان خیچ مشکل ...

عالي شده مباركت باشه گلم

خداكنه براي منم دلچسبم بشه

اسم دكترتو نگفتي عزيزم؟