2777
2789
عالي شده مباركت باشه گلم خداكنه براي منم دلچسبم بشه اسم دكترتو نگفتي عزيزم؟

اره گلم کلا نگو  فانتزی بگو طبیعی کمی سربالا برای من الان طبیعیه اما بادش خابیده کمی سربالا شده خیلی نازه نیمه فانتزی خیلی بالا میره دیگه یه وقت میبینی به صورتت نمیاد

اسم دکترم مقداد اشرفی مطبشم تو پارک ساعی ولیعصره 

MDC STUDENT

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينستا ندارن كاراشو ببينم اسمشو زدم پيجي نيورد

داره اینستا 

Dr.meghdadashrafi

اینه گلم به عکس توجه نکن عزیزم تا نری مطب چند تا مریص از نزدیک نبینی ازشون سوال نپرسی نمیشه من تقریبا همه دکترا تهران و مطبشون رفتم کرج کع اصلا سمتشون نرو دکترا زیبایی کرج اصلا بدرد نمیخورنن هرکی عمل کرده خراب همع

از رو عکسم اینقدر دیدم رفتم مطب مریصاش راصی نبودنا

MDC STUDENT
داره اینستا  Dr.meghdadashrafi اینه گلم به عکس توجه نکن عزیزم تا نری مطب چند تا مریص از نزدیک ...

نه من تهرانم اصلا كرج دوره بهم نميرم

حالا كاراشو ببينم تحقيق كنم درموردش اگه مريضاش بيشتريا راضي بودن حتما حضوري ميرم

این عکس ها مال ماه پیشه الان بادش خابیده یکم سربالا شده عاشقشم در کل خیبی ناز شده خیلیم بهم میاد😍

دکترت کی بود و کجا😁😍بینیت تمیز عمل شده

مبارکه 

دختری عکاس تا حدودی نقاش 😁
نیمه فانتزی نکن پشیمون میشی 

چرا؟

اخه ب شورت من طبیعی نمیاد😣 بینیمم داغون

میوونم ب اسی گفتی😂 برا این میگم ک دارم خوب پرس و جو میکنم ک برا عمل دو ب شک نشم و ی دکتر خوب اتخاب  کنم

دختری عکاس تا حدودی نقاش 😁
چرا؟ اخه ب شورت من طبیعی نمیاد😣 بینیمم داغون میوونم ب اسی گفتی😂 برا این میگم ک دارم خوب پرس و جو ...

حال ندارم دیگه دونه دونه ریپلای کنم همه ریپلای هاتو تو این جواب میدم♡😂😂😂

دکترم مقداد ارشرفی بود تو ولیعصر سمت میدون ونک تهران 

بینی فانتریم هر دکتری نمیتونه خوب در بیاره و به هروسیم نمیاد و کمتر کسی دوسش داره برای همین یه عمل ریسک دارع که ایا بشه یا نشه من که دماغم این همه خوب شده اصلا افسرده ام هر دقیقه جلو اینه ام الکی هی حس میکنم ی چیزش هست مادرم میاد میگه بابا به خدا سالم سالمه تا اروم میشم😂دبگه وای به حال اینکه بینی واقعا ی چیزیشم باشه عزاداری را میندارم . کلا بعد عمل افسرده میشه ادم برا همین من یکی طاقت خراب شدن بینی ندارم 😂

MDC STUDENT
سلام عزیزم.منم میخوام پیش دکتد لطفی یگانه ترمیم کنم.کاراشون خوبه و راضی هاشون زباده.شنیدم خیلی با دق ...

اره منم شنيدم ناراضياش كمه

بازم شما اگه دكتر خوب سراغ دارين معرفي ميكنين؟؟

اره منم شنيدم ناراضياش كمه بازم شما اگه دكتر خوب سراغ دارين معرفي ميكنين؟؟

والا من خودم بعد از یکسال تحقیق ایشونو انتخاب کردم..راستش فکر میکنم دکتر سامان هم جراح خوبی هستن..بهرام مقدم فرد دایی دکتر لطفی یگانه هستن که ایشونم کار خوبی دارن بینی دختر خالم رو ۱۰ سال پیش جراحی کردن عالیه و مشکلی نداره.اما خودتون باید ببینین سبک کارهاشون رو میپسندین یانه..ولی حتما خوب تحقیق کنین ک پشیمون نشید بعدا