2777
2789
عنوان

مشاوره طلاق توافقی

1204 بازدید | 28 پست

امروز مشاوره طلاق توافقی بودم..چون درخواست طلاق از طرف من بود خیلی عذاب وجدان داشتم و ناراحت بودم که شاید باید فرصت بیشتری میدادم و شاید اشتباه کردم ولی با رفتارایی غیر معقولی که اونجا کرد مطمئن شدم که کارم درسته ...هم میگفت راضی به طلاق نیستم هم توهین میکرد و دروغ میگفت و با خشونت رفتار میکرد...ولی چون من ازش شکایت کیفری کرده بودم و پرونده رفته بود دادسرا مجبور شد برای اینکه من از شکایتم بگذرم رضایت بده و امضا کنه چون برای کارش سابقه میشد الان حس بدی ندارم ولی میترسم دوباره خودم فردا پشیمون بشم...آیا این حسای دوگانگی طبیعیه؟

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤

خیلی سخته 

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداری؟

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

ن بابا زندگیت بهتر میشه اگه مشکل مالی نداشته باشی

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

من تو دادگاه خانواده مشغولم ...و رک بگم کار بکشه به اینجاها شما بارها برگردی بازم مشکلتون حل نمیشه 4 ماه دیگه دوباره میری دادگاه ....حس دوگانگی طبیعیهر..ترس طبیعیه ..بلاخره شما تو یک رابطه عمیق بودید 

منطقی فکر کن ..به امید تعییر نباش ..اگر واقعا قابل حل هست که بسم الله وگرنه تردید نکن ...میتونم بپرسم مشکل اصلیت چیه ....گرچه وقتی میگی کیفری شکایت کردی میتونم حدس بزنم

ندارم

اوووووو عالیه برو عشق و حااااال

بستگی داره چقدر بهت بدی کرده باشه 

خوبی داشته ولی بددلی و شکاکی و بچه ننه بودنش جوری بوده که هم من اذیت شدم هم همه بدون اینکه من بگم متوجه شدن

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤