2777
2789
عنوان

مشاوره طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 28 پست
من تو دادگاه خانواده مشغولم ...و رک بگم کار بکشه به اینجاها شما بارها برگردی بازم مشکلتون حل نمیشه 4 ...

سر یه جر و بحث ساده کلی توهین و حرفای زننده و تهدید زده بود من از اینا اسکرین شات گرفته بودم و شکایت کیفری کردم تا بترسه و به طلاق توافقی راضی بشه در غیر اینصورت راضی نمیشد

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

دو گانگی تون طبیعیه چون انسان که فقط عشق یا فقط خشم و نفرت نیست و اتفاقا نشون دهنده سلامت شماست اما احساسی که غالبه بنظر میاد تو رابطه تون خشم باشه که منجر به این تصمیم شده 

در کل من به همه افراد در پروسه ی طلاق پیشنهاد میکنم که با روانشناسشون در ارتباط باشن تا احساسات و استرس های این فرایند رو حل و فصل کنند 

طلاق نميده اذيتم ميكنه تهديد ميكنه

برو با یه وکیل مشورت کن..منم اگه شکایت کیفری نکرده بودم طلاق نمیداد و اذیت میکرد ولی وکیلم قانعش کرد که براش بد میشه برای همین ترسید

برو با یه وکیل مشورت کن..منم اگه شکایت کیفری نکرده بودم طلاق نمیداد و اذیت میکرد ولی وکیلم قانعش کرد ...

هزينه وكيل چقدر ميشه اطلاع داري؟

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
هزينه وكيل چقدر ميشه اطلاع داري؟

وکیلم آشنا بوده هنوز حساب نکردم دقیق نمیدونم وکیلا بنا به سابقه و تجربشون قیمتاشون متفاوته

میشه منو برای طلاق توافقی راهنمایی کنی  چیکار کنم زودتر تموم بشه

هرچقدر دونفر بیشتر توافق کنن رو همه مسائل زودتر تموم میشه ..حدودا بین 2 تا 5 ماه طول میکشه ..درواقع بستگی به تعداد جلسات مشاوره داره اگر زودتر مشاوره تموم بشه کارای حقوقیش سریعا تموم میشه