2777
2789

تورو خدا بیاین راهنمایی کنین منو

بس گریه کردم چشمام شده قد نخود

جواب سونو NT م خوب بود و غربالگری خون هم خوب

اما امروز دکتر گفت اینا فقط ۸۵٪ جواب درست میدن باید بری امنیوسنتز

درسته همه چی نرمال ولی فقط امنیو سنتز جواب ۱۰۰٪ میده

دلیلشم این بود شما دوتا سقط داشتی قبلا ممکن تخمک یا اسپرم مشکل داشته باشه

خلاصه من گفتم نمیرم با توجه به اینکه سخت باردار شدم و هیچ مشکل خاصی تو غربالگری نیست ،باهام بد صحبت کرد خیلی و ازم امضا گرفت 

کسی تجربه امنیو سنتز داشته؟

خدایی نکرده کسی بوده بخاطر امنیوسنتز  سقط کنه؟

کسی رو دیدین جواب غربالگریش خوب باشه اما بچه سندروم داون داشته باشه؟

منتظر لطف خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بری امنیوسنتز ... چرت گفته دکترت ... برو سلفری انجام بده اونم در حد امنیو سنتز ... منم همه چیم خوب بود دکتر گفت سلفری انجام بده خیالت راحت بشه

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

همون آزمایشه که از جنین میگیرن؟ دکتر پسرم برا منم نوشته گفت هفته ۱۲ باید بدی

نه اونو دادم خوب بوده

این چیزی که یه سوزن میکنن از مایع داخل جفت نمونه میگیرن و خطر سقط داره

منتظر لطف خدا
نه اونو دادم خوب بوده این چیزی که یه سوزن میکنن از مایع داخل جفت نمونه میگیرن و خطر سقط داره

انجام ندی هاااا .. آمنیو سنتزو برا کسایی میگن که بچشون مشکل داره ن تو ... اگر میخوای انجام بدی همون سلفری رو انجام بده ازمایش خونه خطر سقط هم نداره

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

نه اونو دادم خوب بوده این چیزی که یه سوزن میکنن از مایع داخل جفت نمونه میگیرن و خطر سقط داره

ن عزیزم خطر سقط نداره تو فامیل ما چند نفر انجام دادن نگران نباش اگ دکترت خصوصی مطمعن باش بیشترش الکی فقط میخان بچاپن

چرا بری امنیوسنتز ... چرت گفته دکترت ... برو سلفری انجام بده اونم در حد امنیو سنتز ... منم همه چیم خ ...

سلفیری همونی که ۳ تومن هزینه ش؟ گفت اگر نری امنیو سنتز باید بری این ازمایش

منتظر لطف خدا

ازمایشی که از جنین میگیرن پس چه جوریه؟ هزینش چقد بود من فک میکردم اینو از خون بند ناف میگیرن

سلفیری همونی که ۳ تومن هزینه ش؟ گفت اگر نری امنیو سنتز باید بری این ازمایش

سلفری فک کنم یک و خورده یا دوتومن ... من دادم یک و ۶۰۰ الان گرون تر شده ... چ دکتر بی سوادیه امنیو سنتز به همه نمیگن فقط اونایی ک بچه مشکل داره دقیق تر ... نه تو 

انجام ندی هاااا .. آمنیو سنتزو برا کسایی میگن که بچشون مشکل داره ن تو ... اگر میخوای انجام بدی همون ...

خودم دلم رضا نیست انجام بدم اصلا

بخدا با بدبختی کشوندمش تا ۱۴ هفته بچه رو

هر شب آمپول انوکساپارین بخاطر انعقادی

کورتون میخورم چون مشکل ایمنی دارم

دیگه نگم از اوایل که سرم میزدم دونه ای ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومن

بخدا میترسم سقط بشه

منتظر لطف خدا