2777
2789
عنوان

کسایی که امنیو سنتز کردن بیان به من کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سلفری هست که همه چی رو نشون میده دیگه چه لزومی داره به امینو سنتز بیشتر استرسش آدمو میکشه

منم همینو گفتم

گفت این بازم آماری نشون میده نه قطعی

یکی اوند پیشم سلفیری ش بی مشکل بود ج امنیو ش سندروم داون نشون داد

بخدا آنقدر ترسوند که نگو

آخرین کسی که باهام اینطوری حرف زد مدیر مدرسه راهنماییم بود

منتظر لطف خدا
مبارکه عزیزم دست راستت رو سر من که از گریه چشام شده یه نخود شما امنیو سنتز ندادی که

ایشالله سالم میادبغلت عزیزم

امینونیازنیست وقتی ازمایش مشکلی نداره

وریسک نداره

امیدوارم دامن همه مامانامنتظرب زودی سبزبشه🙏
ایشالله سالم میادبغلت عزیزم امینونیازنیست وقتی ازمایش مشکلی نداره وریسک نداره

ریسک رو زده Low risk

بعد گفتم از این پایین تر هم هست گفت نه کمترین حد ریسک همین low risk

منتظر لطف خدا

خبرش بهمون بده منم یک هفته دیگه غربالگری دارم چون منم خیلی وارد نیستم

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن
خودم دلم رضا نیست انجام بدم اصلا بخدا با بدبختی کشوندمش تا ۱۴ هفته بچه رو هر شب آمپول انوکساپارین ...

عزیزم منم مشکل ایمنی دارم ‌.

منم موقع بارداری باید اینطوری کنترل شم ؟ شما مشکلت چیه؟ 

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘
نه اونو دادم خوب بوده این چیزی که یه سوزن میکنن از مایع داخل جفت نمونه میگیرن و خطر سقط داره

عزیزم اونی که از جفت نمونه میگیرن پی جی دی هست،،،امنیوسنتز از مایع امنیوتیک دور جنین نمونه میگیرن،اصلا ترس و نگرانی نداره

دکترت مریضه هاااا

وقتی غربالت خوب بوده اینا رو نرو سقط میشه ها

کلا به دلم بد اومد بسپار بخدا

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

من خودم 11 هفتمه هنوز پیش دکتر و سنو نرفتم

برا معدم رفتم دکتر زنان سریع یه سونو نوشت ولی نرفتم🙄

فقط رفتم مرکز بهداشت و ازمایشای لازمو دادم 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎