2777
2789
عنوان

شربت زینک برای پسربچه ی ۱ ساله

4198 بازدید | 20 پست

سلام خانومها

پسرم ۱ ساله شد

برده بودم بهداشت  برا چکاب گفتن قدش ۷۱ سانتِ ک نرمالش ۷۴ باید باشه

گفتن شربت زینک بگیر بده بهش روزی ۲ سی سی

یه شربت زینک خارجی مارک خوب ک خوش طعم باشه بچه بخوره بهم معرفی میکنید؟

واقعا تاثیری رو رشد قدش داره؟

وزنشم ۸ و ۷۰۰ 

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگی ب این نتیجه رسیدم هرچی دارو میخری ایرانی بخر خارجیا تقلبی زیاد داره ۲سیسی خم کمه ۵ سیسی من ا ...

پسرم اهن و مولتی ایرانی نمیخوره اصلا بالامیاره...اهن لیپوزوفر میدم

مولتی هم سانستول

منم به دخترم دادم یکسالگی واقعا تاثیرشو میبینی استارتر رنگ وروی بچه عوض میشه وسرحال میاد منم ایرانی شو دادم 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
منم به دخترم دادم یکسالگی واقعا تاثیرشو میبینی استارتر رنگ وروی بچه عوض میشه وسرحال میاد منم ایرانی ...

روزی چه مقدار میدادین؟ اینی ک من گرفتم خارجیه نوشته یک قاشق مربا خوری...

دکتر برا دختر نه ماهم که شدیدا کمبود وزن و قد داشت زینک پلاس خارجی که آلمانیه داد روزی پنج سی سی با ...

پسر من وزنش کمه ولی بیشتر بخاطر قدش ک میخوام زینک بدم...خارجی گرفتم منم با طعم پرتقال  ولی روش نوشته یک قاشق مرباخوری و بیشتر ندین

منم به دخترم دادم یکسالگی واقعا تاثیرشو میبینی استارتر رنگ وروی بچه عوض میشه وسرحال میاد منم ایرانی ...

ببخشید این زینک رو دسشویی بچه هم تاثیر داره؟کم یا زیادش کنه؟پسر من از اول زیاد پی پی میکنه با عرض معذرت

روزی چه مقدار میدادین؟ اینی ک من گرفتم خارجیه نوشته یک قاشق مربا خوری...

عزیزم تقریبا میشه ۳ سی سی من ۱۲ ساعت یه بار میدادم با سرنگ بده خیلی راحته برای دخترم طعم توت فرنگی گرفتم خوشش میومد میخورد

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
عزیزم تقریبا میشه ۳ سی سی من ۱۲ ساعت یه بار میدادم با سرنگ بده خیلی راحته برای دخترم طعم توت فرنگی گ ...

مرسی گلم لطف کردی❤

ببخشید این زینک رو دسشویی بچه هم تاثیر داره؟کم یا زیادش کنه؟پسر من از اول زیاد پی پی میکنه با عرض مع ...

معذرت چرا اتفاقا دخترمنم مثل پسر شما بود آره کمش میکنه البته دیگه مجازی شیر بدی بهش اگر باساعت شربتش تداخل نداره شب قبل خواب بهش یه شیشه شیر بده اونم برای کم کردن پی پی خوبه