2777
2789
عنوان

شربت زینک برای پسربچه ی ۱ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 4494 بازدید | 20 پست
معذرت چرا اتفاقا دخترمنم مثل پسر شما بود آره کمش میکنه البته دیگه مجازی شیر بدی بهش اگر باساعت شربتش ...

خداروشکر کم بشه یکم😐شیر پاستوریزه؟نمیخوره اصلا 

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
خداروشکر کم بشه یکم😐شیر پاستوریزه؟نمیخوره اصلا 

یه ذره نبات بذار وقتی گرمش میکنی شاید یه ذره شیرین بشه بخوره دخترمنم شیرموز وشیر کاکائو اینارو بهتر میخوره تاشیرساده ولی من یه ذره شیرینش میکنم دیگه راحت میخوره

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ذره نبات بذار وقتی گرمش میکنی شاید یه ذره شیرین بشه بخوره دخترمنم شیرموز وشیر کاکائو اینارو بهتر ...

امتحان میکنم عزیز خیلی ممنون

امتحان میکنم عزیز خیلی ممنون

فدات گلم 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
تازگی ب این نتیجه رسیدم هرچی دارو میخری ایرانی بخر خارجیا تقلبی زیاد داره ۲سیسی خم کمه ۵ سیسی من ا ...

منم استامینوفن ایرانی میدم بچم اگه ۵ بار داده باشم هر ۵ بالا آورده اونم وحشتنااااک... خودمم بو میکنم بو گربه مرده میده، بازم ۱۰۰ رحمت ب ایبوپروفنش

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
منم استامینوفن ایرانی میدم بچم اگه ۵ بار داده باشم هر ۵ بالا آورده اونم وحشتنااااک... خودمم بو میکنم ...

پسر منم اهن و مولتی ایرانی به هیچوجه نمیخورخ بالامیاره ....خارجی میدم

استامینوفنم پاراکید میدم توت فرنگی خیلی خوشمزس