2777
2789
عنوان

دليل اين همه علاقه به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 106 پست
بهش بگو لابد اون موقع ميخواستين گي شين؟🤭🤭🤭🤭 والا خوبه خودشون كلي شرط و شروط قبول ميكنن و قبل از ...

پرروئن انگار ما الان خیلی راضی هستیم فقط زنا به زبون نمیارن ولی مردا به زبون میارن😁😁

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی که البته اگه با قدت تناسب داشته باشه

قدم ۱۶۹ولی وقتی یکم بخوام تپل شم پهلو هام میزنه بیرون میخوام ۶۰/۵۵باشم

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
بهش بگو لابد اون موقع ميخواستين گي شين؟🤭🤭🤭🤭 والا خوبه خودشون كلي شرط و شروط قبول ميكنن و قبل از ...

چون اگه من شخصا بگم ناراضیم میگه برو خونه ننه ت یا حتما یکی بهتر گیر آوردی انقد فکرش خرابه🤐

فقط هفت روز یا پشت سر هم چند هفته؟

نه یه هفته رژیم اگ کسی بخواد بیشتر لاغرشه باتوجه ب مقاومتش سه تا هفت روز استراحت باز یه هفته رژیم 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
خوبه پس قدتم بلنده 

باشگاه نمیتونم برم بخاطر کرونا هرشب یه ساعت میدوم ولی گفتم هفت روز بگیرم هم یکم لاغر بشم هم سموم بدن دفع میش خوبه

من جدا بشم حاضرنیستم با کسی ازدواج کنم یعنی چی از زندگی مشزک فرار میکنی دوباره😏🤔 اگه یکی فرشته با ...

همین که میگی نمیشه پس نمیشه دیگه.....خودت تعیین مبکنی که زندگبت چطور بشه همین افکار هس که مارو از همه چی انداخته...یه سیم خردار دورمون میکشیم اینجوریم فاز منفی میدیم آخرشم همون میشه که از اول فکرکردیم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
من انقد دوست دارم خیلی راحته😁

خب چون بیشتر علف خورم معدمم بعضی وقتا باد میفته اونجا راحت راحتم 😂😂😂شوهرم همیشه خدا خونس

والا تو خانواده ما اينقدر سن ازدواج كمه ك من توشون يه جورايي ترشيده به حساب ميام ولي از همه شاد تر ...

ما رفته بودیم قشم دوتا دخترا ازتهران اومده بودن همکار بودن بعدمن میگفتم چه خوبه مجردین همش میرین سفر میگفتن نه تو خونه همش یا بابامون بهمون گیر میدن یاداداشمون که چرا میری اینجا چرا میری اونجا کاش شوهر میکردیم گفتم اگه من جای شما میبودم دستم توجیب خودم میرفت تا آخر عمر شوهر نمیکردم میگفتن نه فک میکنی 🤔🤔🙄🙄

خب چون بیشتر علف خورم معدمم بعضی وقتا باد میفته اونجا راحت راحتم 😂😂😂شوهرم همیشه خدا خونس

آها ازون لحاظ خب تو هردستشویی راحتی برو همونجا😂😂😂

من اگر جای تو بودم اسی انقدر با جسارت و بی پروا دیگرانو قضاوت نمیکردم! چون تجربه شدیدا بهم ثابت کرده که دنیا میچرخه و میچرخه تا همون اتفاق و به  مراتب بدترشو به سر خودم بیاره. برا همینم از خوندن حرفات پشتم لرزید. بترس از اینطور درمورد دیگران قضاوت کردن! 

و اینکه  چندسالته اسی؟

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون