2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 151 پست
اره اما جدی زنگ زد ب برادرم

خاک تو سر شوهرت ب خدا الان برگردی بهتره تا اینکه فردا بچه بغل برگردی. بگو مهریمو بده طلاق بده مهم نیست. جوری رفتار کن انگار برات مهم نیست اینجوری دیگ زر اضافی نمیزنه. مادرته غریبه ک نیست ی شب موندی 

چقدر بچه است شوهرت یعنی چی طلاق مگ مسخره بازیه به هر دری خوردی اسم طلاق بیاره بزن تو گوشش

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته تجربه ی زندگی متاهلی رو نداشتم اما بنظرم مرد و زن باید شرایط خانواده هم رو درک کنند.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بگو طلاق میخوای؟ طلاقم‌بده!(بذار بدونه تهدید کردنش الکیه)

اما استارتر اگه شوهرت بخواد سر هرچیزی اسم طلاق بیاره که دیگه زندگی نمیشه 

چرا عروسی نگرفتن؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بگو طلاق میخوای؟ طلاقم‌بده!(بذار بدونه تهدید کردنش الکیه)اما استارتر اگه شوهرت بخواد سر هرچیزی اسم ط ...

آخه مشکل اینجاست پسره طلاقش میده😁

یه بارم قبلا درخواست طلاق داده

ازدواج دومشه اسی ، براهمین کوتاه میاد بیچاره

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

شوهرت از جایی ازت ناراحته که اینطوری میکنه ؟ یا از خانوادت    اخه بقول خودت خونه هم نداره وکنار مادرش هستین 

بهرحال وقتی میدونی اینطور میگه بر میگشتی خونه    بدویبدون اینکه حرفی بزنی یا اصرار کنی شاید خودش  پشیمون میشد 

آخه مشکل اینجاست پسره طلاقش میده😁یه بارم قبلا درخواست طلاق دادهازدواج دومشه اسی ، براهمین کوتاه میا ...

کاش میشد ب مرده فحش داد خفش کرد چالش کرد من ک سر صبح عصبی شدم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
آخه مشکل اینجاست پسره طلاقش میده😁یه بارم قبلا درخواست طلاق دادهازدواج دومشه اسی ، براهمین کوتاه میا ...

برای استارتر درحواست طلاق داده؟؟

مرد چقدر بچست یعنی چی هرچی میشه اسم طلاق میاره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نمیدونم والا شوهرم تو زندگی هرچند خودش مقصر باشه باز هم مقصر همه چی منم گفت ندارم عروسی خونه ام می ...

خب چرا لجبازی کردی؟

اول زندگی موقع کسب اعتماده 

تو به غرورش دهن کجی کردی

وقتی میبینی شوهرت خام مادرشه، ازت بد میگن، باید سیاست داشته باشی

کاش میشد ب مرده فحش داد خفش کرد چالش کرد من ک سر صبح عصبی شدم

خیلی کوتاه میاد

سنی هم نداره سیاستم نداره 😐😐

با ۲۲ سال سن براش عروسی نگرفته

خونه نگرفته ....

تااازه کتک خورده

حرفم بارش میکنن مادر و پسر

پسره قبلا تا پای طلاق اینو کشونده باز آشتی کرده😞

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂