2777
2789
عنوان

دليل اين همه علاقه به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 106 پست

عزیزم‌اوتاپیک تعطیل شد گفتم جوابتونو‌بدم اخه حس کرذم برداشتتون از حرفم حمله و گارد گیری بود بلعکس من میگم هیچکدوم این روابط ثبت نمیشه مگراینکه ادم توکار باشه ک امارشو داشته باشه. و نباید عمومیت داد وقتی اماری نیس..درکل من چادری از نگاه ناپاک مردا درامان نیستم تا حیا نمود پیدا کنه تو رفتارم و نگاهم و شمایی ک دوست نداری حجابو هم در معرض تجاوز و بی حرمتی و نگاه ناپاک قرار نمیگیری اگر حیا در رفتارت مشخص باشه...فک کنم اسی منظورش بی بند و بارای مطلق بود...

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.