2777
2789
عنوان

دليل اين همه علاقه به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 106 پست
روزی صدبار ازت بپرسن ازدواج چرا نمیکنی   وای ازدواج کن وگرنه میترشی و....  متوجه میشیدین ...

دقيقا خانوادمون همين طوريه 😐

ولي چند بار گفتم من واقعا الان ازدواج نميخوام بعدشم چنتا از خاستگارامو ديدن دهنشون واموند ك چرا قبول نميكني گفتم الان برنامع هام فرق ميكنه ديگه چند بار ك گفتم الان ازدواج نميكنم نگفتن

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد زنها که اینطوری نیستن. 😞

به خدا ادم ميمونه

بي ادبيه ها ولي دوست دارم به اينطور زن ها بگم از چيز هاي مصنوعي استفاده كن اگه اينقدر علاقه داري🤭🤭

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
روزی صدبار ازت بپرسن ازدواج چرا نمیکنی   وای ازدواج کن وگرنه میترشی و....  متوجه میشیدین ...

👍 و اینکه نتونی مستقل بشی که نشنوی چون عرفه دختر مجردی زندگی نکنه چون هزار تا انگ بهش میزنن چه خودی چه غریبه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

طبيعت انسان اينه بخاطر همخوابي با مرد از بچه خودش بگذره؟حيوون هم اينطوري غريزه نداره

میگم این افراطیه واگر اینجوری باشه اشتباهه ،واز طرفی قضاوت ما از زندگی دیگران باچهارتا خط هم اشتباهه

بله اينو قبول دارم ما قطعا نياز داريم به رابطه  ولي ديدين تموم فكر و ذكر مرد ها بشه چطوري زن ...

برا اینکه انتخاب میکنن هر وقت بخوان میرن خاستگاری 

واینکه خب هدف دارن مردا کار میکنن مستقل میشن 

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
چون تو فطرت انسان زن ب جنس مرد متمایله و برعکس

ديدين كل فكر و ذكر مرد اين باشه چگونه مخ يك زن را بزنيم؟

سياست هاي مردانه

سياست هاي تبديل دوس دختر به همسر

چنتا پيج ديدين توي اينستا اينطوري باشه؟

يكي درميون پيج هاي اينستا شده سياست زنانه و تبديل دوس پسر به شوهر

به نظرم اينا توجيه هست همش كسي ك با نيش و كنايه مردم كنار مياد و شوهر ٢٠ سال كوچيكتر ميكنه نميتونه ...

بحث نیش و کنایه نیست امنیتم هست  پاک و معصومم باشی یه سری ادم مریض سعی میکنن ارامشتو بهم بریزن 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....

من جدا بشم حاضرنیستم با کسی ازدواج کنم یعنی چی از زندگی مشزک فرار میکنی دوباره😏🤔

اگه یکی فرشته باشه همه جوره منو بخاد که بعید میدونم همچین آدمی پیدا بشه میگم اولویت من بچمه چپ نگاشکنی جرت میدم..اینم عمرا پیدا نمیشه پ تا آخر عمر تتها میمونم و بچم سر سامون میدم

برا اینکه انتخاب میکنن هر وقت بخوان میرن خاستگاری  واینکه خب هدف دارن مردا کار میکنن مستقل میش ...

بابا ماهم انتخاب ميكنيم هر وقت بخوايم جواب ميديم

من ميگم ازدواج خوبه و لازمه

ولي اخه كسي ك هنوز جدا نشده داره دنبال شوهر دوم ميگرده اين ادم تموم فكر و ذهنش جز شوهر چيزي نيس

اونايي هم ك مجردن ك تموم فكر و ذكرشون شده شوهر كردن چطوري با سياست مردو وابسته كنيم چطوري بختمونو ...

میدونی چرا؟؟؟ چون جامعه و فرهنگ مزخرف ما زن بدون مرد رو قبول نداره، زن آواره و بی پشت و پناه دیده میشه به رسمیت شناخته نمیشه. من چرا جدا نمیشم؟ ؟؟ چون عاشقم؟؟؟؟ نه چون ازین روزگار و آدماش میترسم.