2777
2789
عنوان

دليل اين همه علاقه به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 106 پست

نمیشه گفت

به شخصیت آدما بستگی داره...اینکه چقدر عاطفی هستن...چقدر وابسته ن...چقدر نیاز مالی،روانی،عاطفی،جنسی،جسمی و یا حتی اجتماعی دارن

یا حتی چیزی که ما ازش خبر نداریم

ولی همین ذهنیته که بهترین روزای زندگی یه نفرو (دختر مجرد) با نیش و کنایه های که از اطرافیان میشنوه ت ...

من از همه شنیدم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونايي هم ك مجردن ك تموم فكر و ذكرشون شده شوهر كردن چطوري با سياست مردو وابسته كنيم چطوري بختمونو ...

آرررررررره 🤣 🤣 🤣 

منم تو ی اون تاپیک گفتم 

ازدواج مثل دستشویی 🤭 😂 😂 اونایی که داخل هستن زودتر میخان بیان بیرون واونهایی که بیرون هستن زودتر میخان بیان تو 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
متاسفانه ایران مثل خارج نیس ک زن بتونه مستقل شه کسی ک ازدواج نکنه تو ایران مجبوره خونه باباش بمونه ...

به نظرم اينا توجيه هست همش

كسي ك با نيش و كنايه مردم كنار مياد و شوهر ٢٠ سال كوچيكتر ميكنه نميتونه با نيش و كنايه مردم كنار بياد و خونه بگيره؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
آرررررررره 🤣 🤣 🤣  منم تو ی اون تاپیک گفتم  ازدواج مثل دستشویی 🤭 😂 😂 اونایی که داخل ...

من الان تو دستشوییم اگ پام درد نکنه دلم نمیخواد برم بیرون 😂

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
نمیشه گفت به شخصیت آدما بستگی داره...اینکه چقدر عاطفی هستن...چقدر وابسته ن...چقدر نیاز مالی،روانی،ع ...

بله اينو قبول دارم

ما قطعا نياز داريم به رابطه 

ولي ديدين تموم فكر و ذكر مرد ها بشه چطوري زن بگيريم؟يا نه اصلا چطوري مخ بزنيم؟نه فقط يه بخشي از زندگيشونه نه همش

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بببین ازدواج یه بخش از زندگی هر ادمیه که اگر نباشه خلائش حس میشه . چمیدونم مگر اونایی که با همه باشن و براشون ازدواج فقط مسئولیت اضافی باشه. ادمی که شغل داره، تلریحاتشم در حد مناسبه و ... اینها نمیتونن براش جای ازدواج رو بگیرن. 

طبیعت انسان همینه اگر این حس تووجودت نباشه باید شک کنی ،البته تاپیک بعضی ها افراطیه که از حدش فراتر ...

طبيعت انسان اينه بخاطر همخوابي با مرد از بچه خودش بگذره؟حيوون هم اينطوري غريزه نداره

من الان تو دستشوییم اگ پام درد نکنه دلم نمیخواد برم بیرون 😂

بالخره خسته میشی میای بیرون 😂😂😂😂😂😂🤭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
والا اون خيلي ضعيفه ك اهدافش تحت تاثير حرف اطرافيانشه

روزی صدبار ازت بپرسن ازدواج چرا نمیکنی

وای ازدواج کن وگرنه میترشی و....

متوجه میشیدین چقدر قوی هستین😊👌  

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....

من میتونم مجردهارو درک کنم اما اون دو دسته آخر که کفتی رو اصلا ...البته ریشه روانشناختی داره .وقتی تو فرهنگی بزرگ میشیم که از 1 سالگی لباس عروس تن بچه میکنن و بعدا دایما بهش میگن انشالله عروسیت انشالله خوشخبت بشی ...یعنی غیر مستقیم تو کله دهتر فرو میکنن با ازدواج تو خوشبخت میشی..دسته دوم هیچ کاری تو زندگیشون نکردن و منتظرن کسی نجاتشون بده و با این جمله که فلانی چه شوهری کرد اعتماد به نفس بگیرن ...وای به حال زنی که تنها اتفاق در زندگیش ازدواج و بچه باشه ..باید تاسف خورد

طبيعت انسان اينه بخاطر همخوابي با مرد از بچه خودش بگذره؟حيوون هم اينطوري غريزه نداره

صد در صد زنها که اینطوری نیستن. 😞

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من از همه شنیدم

والا تو خانواده ما اينقدر سن ازدواج كمه ك من توشون يه جورايي ترشيده به حساب ميام

ولي از همه شاد تر و موفق ترم

و در كمال ارامش قطعا اگه ادم مناسبي رو پيدا كنم باهاش وارد رابطه ميشم

ولي نه اينكه كل زندگيم بشه چطوري شوهر كنم چرا من شوهر ندارم چطوري باشم ك مردها بپسندن

والا تو خانواده ما اينقدر سن ازدواج كمه ك من توشون يه جورايي ترشيده به حساب ميام ولي از همه شاد تر ...

آفرین  دقیقا منم مثل شمام 😂👌

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....