2777
2789
عنوان

دليل اين همه علاقه به شوهر

1472 بازدید | 106 پست

جدا دليل اين همه علاقه به شوهر كردن توي بعضي ها چيه؟؟؟

طرف از شوهرش هنوز جدا نشده تاپيك ميزنه اگه جدا شم باز ميتونم شوهر كنم؟🤭

يا خانومه از بچش متنفره چونكه بخاطر بچش نتونسته شوهر كنه

يا يه خانومي بود دخترشو ول كرده بود شوهر كرده بود بعد دختره با بدبختي مادرشو پيدا كرده بود حالا خانومه ميگفت چطوري بهش بگم ديگه بام تماس نگيره من با شوهرم خوشبختم نميخوام بچم وارد زندگيم شه

فقط ميتونم بگم متنفرم از اين ادما

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونايي هم ك مجردن ك تموم فكر و ذكرشون شده شوهر كردن

چطوري با سياست مردو وابسته كنيم

چطوري بختمونو وا كنيم

اگه به خودت برسي مرد ها دوست دارن

اگه شاغل شي مرد ها بيشتر دوست دارن

يعني توي قرن ٢١ تموم كعبه ي امال و ارزو هاي زن ها شده مرد؟؟؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
اکثرا برای برطرف کردن نیاز مالی

من ميشناسم طرف شوهر كرده خرج شوهرشم ميده

فقط ميخواسته شوهر كنه

ولی همین ذهنیته که بهترین روزای زندگی یه نفرو (دختر مجرد) با نیش و کنایه های که از اطرافیان میشنوه تلخ میکنه 😕

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
چقدر تاپیک سرگذشت واقعی بد بود

نخوندم عشقم

اونم در مورد همين بود؟

اونايي هم ك مجردن ك تموم فكر و ذكرشون شده شوهر كردن چطوري با سياست مردو وابسته كنيم چطوري بختمونو ...

متاسفانه ایران مثل خارج نیس ک زن بتونه مستقل شه

کسی ک ازدواج نکنه تو ایران مجبوره خونه باباش بمونه تا آخر 

من ميشناسم طرف شوهر كرده خرج شوهرشم ميده فقط ميخواسته شوهر كنه

ما هم مورد اینچنینی داشتیم😐😐😐😐

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
ولی همین ذهنیته که بهترین روزای زندگی یه نفرو (دختر مجرد) با نیش و کنایه های که از اطرافیان میشنوه ت ...

والا اون خيلي ضعيفه ك اهدافش تحت تاثير حرف اطرافيانشه