سلام عزیزم. بله خیلی خیلی راضی بودم. بدون آسیب به آندومتر و بدون اینکه آندومتر بازبشه فیبروم هامو خارج کرد. اصلا اذیت نشدم. هر موقع سوالی داشتم جواب میداد اینستا. و خیلی مهربون و باحوصلست
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام برای بارداری میخوام زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز برم که وقت بذاره و نوبت دهیش راحت باشه و همه کاراشو ماما ها انجام ندن.دکتر سالمی چطورن؟ یا اگه کسی دیگه میشناسین معرفی کنید لطفا.ممنون
سلام برای بارداری میخوام زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز برم که وقت بذاره و نوبت دهیش راحت باشه و همه کا ...
من پیش فریده مرمضی هستم. خیلی راضی بودم تا حالا. دکتر سالمی هم خودش همه کارا و کرد برام من جراحی کردم پیشش لاپاروسکوپی. هردو عالین. مرمضی هزینه ویزیت و سونو کمی کمتر میشه. مرمضی ویزیت و سونو باهم ۱۰۰ سالمی ۱۶۰
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
من پیش فریده مرمضی هستم. خیلی راضی بودم تا حالا. دکتر سالمی هم خودش همه کارا و کرد برام من جراحی کرد ...
چقد گرونه سالمی اخه ویزیت نهایت شصت تومنه.سونو معمولی که باید کمتر باشه.مرسی از توضیحاتت.راستی شنیدم سالمی تو مطبش یه اتاف جدا داره که وقتی برای سونو جنین میری همسرت میتونه از اون اتاق نگاه کنه.راست میگن؟