2777
2789
عنوان

دکتر شبنم سالمی

31692 بازدید | 30 پست

دوستان اهوازی کسی پیش دکتر شبنم سالمی لاپاروسکوپی فیبروم کرده؟

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سلام شما پیش خانم دکتررفتین داضی بودین

سلام عزیزم. بله خیلی خیلی راضی بودم. بدون آسیب به آندومتر و بدون اینکه آندومتر بازبشه فیبروم هامو خارج کرد. اصلا اذیت نشدم. هر موقع سوالی داشتم جواب میداد اینستا. و خیلی مهربون و باحوصلست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برای بارداری میخوام زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز برم که وقت بذاره و نوبت دهیش راحت باشه و همه کاراشو ماما ها انجام ندن.دکتر سالمی چطورن؟ یا اگه کسی دیگه میشناسین معرفی کنید لطفا.ممنون

سلام برای بارداری میخوام زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز برم که وقت بذاره و نوبت دهیش راحت باشه و همه کا ...

من پیش فریده مرمضی هستم. خیلی راضی بودم تا حالا. دکتر سالمی هم خودش همه کارا و کرد برام من جراحی کردم پیشش لاپاروسکوپی. هردو عالین. مرمضی هزینه ویزیت و سونو کمی کمتر میشه. مرمضی ویزیت و سونو باهم ۱۰۰ سالمی ۱۶۰

من پیش فریده مرمضی هستم. خیلی راضی بودم تا حالا. دکتر سالمی هم خودش همه کارا و کرد برام من جراحی کرد ...

چقد گرونه سالمی اخه ویزیت نهایت شصت تومنه.سونو معمولی که باید کمتر باشه.مرسی از توضیحاتت.راستی شنیدم سالمی تو مطبش یه اتاف جدا داره که وقتی برای سونو جنین میری همسرت میتونه از اون اتاق نگاه کنه.راست میگن؟

چقد گرونه سالمی اخه ویزیت نهایت شصت تومنه.سونو معمولی که باید کمتر باشه.مرسی از توضیحاتت.راستی شنیدم ...

نه عزیزم همچین اتاقی ندیدم اما یه اتاق داره که دیواراش شیشه آیه نوشته اتاق پدر کاربر شو درست نفهمیدم

چقد گرونه سالمی اخه ویزیت نهایت شصت تومنه.سونو معمولی که باید کمتر باشه.مرسی از توضیحاتت.راستی شنیدم ...

سونو واژینال و ویزیت باهم ۱۶۰

جدی؟ شما بیمار خانم سالمی هستید؟باردارید؟ چجوره راضی هستید؟

من تو سیکل میکرو هستم پیشش ! نمی‌دونم چطوردکتریه چون هنوز نتیجه ای ندیدم ولی میدونم بسیار پولکیه ...

سلام برای بارداری میخوام زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز برم که وقت بذاره و نوبت دهیش راحت باشه و همه کا ...

سلام پیش کی رفتید باردار شدین

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞