2777
2789
عنوان

شوهر شکاک و یه دندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 92 پست
😂😂با شما نبودم که کلا گفتم 🙏 تنها دعوای زندگیه من سر گوشیه باورت میشه! 

😄😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم بایدحضورانورتون بگم که این حرف ها که میگی علم هست ومنطق جای تامل داره جایی ما می تونیم بگیم ای ...

حرفاتونو اصلا قبول ندارم ولی چون شما سر رشته ای از روانشناسی و علم رفتار ندارید ساده تر براتون توضیح میدم بدون استفاده از علم

انسان با عقلش میتونه تشخیص بده چی درسته چی غلط

متوجه میشه کی داره آسیب میبینه و چه زمانی ناراحته

این خانم از این قضیه ناراحته و داره آسیب میبینه و این کاملا مشهوده. پس هر چه زودتر باید این مشکل رفع بشه

زندانی شدن روشی نیست که این خانم دوست داشته باشع طبق اون زندگی کنه.پس یا باید شوهرش دست از زندانبان بودن برداره یا مجبوره به ناچار از همچین مردی جدا بشه

علاقه قلبی من روش اوله. ولی گاهی ما تلاشمون رو برای اصلاح روابط میکنیم اما طرف مقابل نمیخواد.در این شرایط مجبوریم که اون رابطه نادرست رو کم و در نهایت حذف کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از اول کوتاه بیای تا آخر باید کوتاه بیای. این سختگیری ها برای جامعه الان که خانم ها مستقل هستند ...

این حرفا چیه عزیزم بهتر نیست برای حل مشکل راهکار بهتری بدهی نه انکه مشکلی برمشکلات واختلافات اضافه کنی وباعث از هم پاشیدن کانون گرم خانواده بشی.

ببین عزیزم زود قضاوت کردن کار درستی نیست اگر شوهر ایشون به هرجنس مخالفی حساسیت داشت اجازه نمیداد خان ...

این مثال شما درسته، ولی به اینم فکر کنین صرفا فضای مجازی باعثش نیست! چون ادم میتونه از همکار، همکلاسی، همسایه و هرکس دیگه ای حتی فامیل محبت دریافت کنه و منحرف شه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حرفاتونو اصلا قبول ندارم ولی چون شما سر رشته ای از روانشناسی و علم رفتار ندارید ساده تر براتون توضیح ...

بله در این مورد باتون موافقم مرد حق نداره به دلیل انکه چون بد دل وشکاک هست خانم را محصور ومحدودکنه چون این از عقل وشعور وانسانیت کاملا به دوره ولی بهترین راه گفتمانه وریشه یابی مشکل اگر مرد دلیل قانع کننده ای داشت که خانم قانع میشه واینستا وتلگرام را کنار میزاره ولی اگر حرف قانع کننده ای نداره وفقط ذهنش مشکل داره حتما بایدپیش مشاور رفته تا مشاور این افکار بیمارگونه را از ذهنش پاک کنه حال اگر مشاور نتونست کاری بکنه درمرحله بعد روانپرشک اگر درمان شدچه بهتر والا زن باید تصمیم نهایی را بگیره که می تونه با یک شخص بیمارفکری می تونه زندگی کنه یا خیر.

ببین عزیزم زود قضاوت کردن کار درستی نیست اگر شوهر ایشون به هرجنس مخالفی حساسیت داشت اجازه نمیداد خان ...

پس طبق استدال شما تموم خانومای که تلگرام و اینستا دارن شوهراشون باید چک کنه یا کلا پاک کنه که مبادا به راه شیطانی برن

چه حرفیه خواهر من مگه استارتر بچه س که مدام چک بشه یا ساعت آنلاین بودنو گزارش بده؟‌ 

مشکل از همسر ایشونه که بددل و شکاک هست فقط هم مشکلش با فضای مجازی نیست گویا،ایشون کلا با جنس مرد مشکل دارن انگار رو ارتباطات استارتر به شدت حساسن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

حرفاتونو اصلا قبول ندارم ولی چون شما سر رشته ای از روانشناسی و علم رفتار ندارید ساده تر براتون توضیح ...

اخر یه سوال پیش میاد که این همه از ازدواج مدرنیته حرف زده میشه خانم استارتر میگه 5سال با هم دوست بوده وچنین مواردی را ندیده پس میشه گفت که ازدواج مدرنیته هم نمی تونه باعث شناخت بشه وشخص می تونه چهره واقعی خودش را پنهان کنه وبعد خودش را نشون بده.

این مثال شما درسته، ولی به اینم فکر کنین صرفا فضای مجازی باعثش نیست! چون ادم میتونه از همکار، همکلاس ...

درسته درفضای حقیقی این امکان خیلی کمتره ولی درفضای مجازی خیلی بیشتر این موارد می تونه اتفاق بیفته چون در فضای حقیقی در ودیوار میگن موش داره وموش هم گوش داره.ولی در فضای مجازی در پی وی هم میرن وبا خیال راحت .....

بله در این مورد باتون موافقم مرد حق نداره به دلیل انکه چون بد دل وشکاک هست خانم را محصور ومحدودکنه چ ...

منم که از اول بهشون گفتم باید با صحبت حلش کنید

برید بخونید و دقت کنید

این که میگید اگر بیمار بود خانم باید تصمیم بگیره،من حق تصمیم ایشون رو که نگرفتم در نهایت خودش تصمیم میگیره قرار نیست من برم بجاش دادخواست طلاق بدم

ولی می دونم اگر این آدم اصلاح نشه زندگی باهاش جهنم میشه و خوشی های الانشون رو هم از دست میده.و از اللن گوشزد کردم که سریع تر و جدی تر اقوام کنن و و اگر نشد به پاش نمونن 

دقیقا مثل اعتیاد که شما به همسر یه مرد معتاد توصیه میکنی که ترکش بده ولی اگر دلش نخواست ترک کنه زندگیشو به پای این آدم خودخواه نزاره که بدبخت میشه 

پس طبق استدال شما تموم خانومای که تلگرام و اینستا دارن شوهراشون باید چک کنه یا کلا پاک کنه که مبادا ...

ببین عزیزم من نگفتم هرکه رفت فضای مجازی بایدچک بشه ولی فضای مجازی بستری هست که شخص را می تونه به نا کجا اباد ها بکشونه مهم خود فرد است که خود کنترلی داشته باشه والا با چک کردن وپاک کردن صورت مساله پاک میشه والا بایدزن وشوهر ان قدر متعهد به هم باشندکه در این فضاها پایشون نلغزه.

ببین عزیزم من نگفتم هرکه رفت فضای مجازی بایدچک بشه ولی فضای مجازی بستری هست که شخص را می تونه به نا ...

پس همین دیگه،وقتی مرد اطمینان نداشته باشه مدام چک کنه پارانوئید هست که همون بدگمانی و بددلیه.

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اخر یه سوال پیش میاد که این همه از ازدواج مدرنیته حرف زده میشه خانم استارتر میگه 5سال با هم دوست بود ...

این که خوبه حتی اگر ازدواج کنید شخص میتونه یک سال اول هم نقش بازی کنه و خود واقعیش رو نشون نده

ولی یک سری نشانه ها هست که اگر خانم ها بهش توجه کنند میتونن بفهمن که یه جای کار ایراد داره

و حتما حتما چه سنتی چه مدرن باید پیش مشاور ازدواج برن. مشاور اولا ازشون تست بیماری های روانی حاد رو میگیره و ثانیا میبینه آیا این دو تیپ شخصیتی میتونن اصلا با هم بسازن یا نه 

و در آخر اینکه تو هر ازدواجی اختلاف هست.اختلاف میتونه یه نقطه پرتاب باشه به جاهای بهتر و روابط زیباتر یا یک نقطه سقوط که ازدواج رو تهدید کنه.اینکه کدومش هست برمیگرده به رفتار دو طرف با اختلاف ها.اگر زن و شوهر اختلاف ها رو با صحبت منطقی حل کنن ممکنه حتی روابط قوی تر هم بشه.ولی اگر به جای رفتار منطقی قهر کنن یا داد و بیداد راه بندارن(که باز بهتر از قهره) یا دعوا کنن یا یکی فقط زور بگه یکی دیگه همیشه کوتاه بیاد یا حتی سکوت کنن و تو دلشون بریزن با هر اختلاف رابطه ضعیف تر و آسیب پذیر تر میشه

نامزد من خطم تموووم این کاراس 😂 پیامه پاک شده رو برمیگردونه ... اکانتای فیکمو سیم ثانیه پیدا میکنه ...

اوه اوه کارت سخته پس با ی هکر طرفی🤣🤣

وقتی تحصیل کرده هستیدکه بتوانید تقریبا هر حرفی را بشنویدبدون آنکه عصبانی شویدیا اعتماد به نفستان را از دست بدهید....💌