2777
2789
عنوان

از ویپاد مزخرف تر خودشه

192 بازدید | 19 پست

واقعا دیگه خسته کننده شده انقدر خوب بود انقدر کمک دست بود

الان دیگه مدتیه واقعا بد شده

شما سایتی میشناسی که من ارزونتر اعتبار سنجی کنم؟

برای اعتبار سنجی۹۰تومن میخواد که اونم که وام نمیده میگه باید بهبود رفتار مالی داشته باشی نه قسط عقب افتاده دارم نه هیچی

یه مدت کار کردم گفتم وام پلکانی بگیرم اونم رو پله۱۰ بودم نداد ۷ گرفتم بخاطر مشکلاتی قسط دومش فراموشم شد ساعت از ۱۲ گذشت بخاطر. ۲۰ دقیقه تاخیر بدهکار بانکیم کرد و به پله ۵ برگردوند

حیف پولایی که گزاشتم سکه هایی که گرفتم سکه هام ۳۰ تومن وام میشه اما نمیده.

فقط جشنواره میزاره پول بزارید بهتون سکه بدم اونم وقتی سکه هاش به درد نمیخوره چه فایده

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

خب اگه وام رو نمیده باید پولی که ازتون بابت وام گرفته رو پس بفرسته دیگه هر دم به دیقه که از ادم پول نمیگیرند 

شما که اینو گفتی واقعا این کارش حس بدی میده  منم سمتش نمیرم

یه مقدار پولی گذاشته بودم توش پارسال الان فک کنم بالا 50 هزار سکه دارم به وام نیاز نداشتم ولی اگه داشته باشمم هم برنمیدارم 

=

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو نمیدونی بانک ها ور حال ورشکستگی هستن

خب چیکار کنیم در به در دنبال وامیم دیگه 😪😪😪

زندگی چقدر سخت شده اخه

خب اگه وام رو نمیده باید پولی که ازتون بابت وام گرفته رو پس بفرسته دیگه هر دم به دیقه که از ادم پول ...

چرا برنمیداری اگه میده بردار حیفه اخه

چرا برنمیداری اگه میده بردار حیفه اخه

نیاز نشده بوده ولی یه بار تستی زدم گفت فلان مبلغ بزنید تا اعتبارسنجی بشه منم ندادم!!! فکر میکردم اگه وام به من برسه اون پول رو میگیره ولی تو گفتی وام هم نمیده اون پولم میگیره برام عجیب بود خخخ درصدشم زیاده خب من پول میخام چیکار بگیرم روش پول بزارم پس بدم 

=

یعنی اگه به اندازه سکه جمع کنی،وام نمیده☹️ 

پ چه فایده این همه منتظر بمونی

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

یعنی اگه به اندازه سکه جمع کنی،وام نمیده☹️ پ چه فایده این همه منتظر بمونی

فکر کنم سکه برای باز شدن امکان اون وام هست یعنی فقط باز بشه بتونی درخواست بدی

اینکه پول رو به شما بزنه نیاز به اعتبارسنجی داره برای اونم پول میگیره ولی مثل اینکه حتی وام نده اون پول رو پس نمیده و برمیداره که به نظرم درست نیست

اگه وام باشه اون پول نوش جانش

ولی اگه وام نده باید پس بده پولی که کارمزد وامه وامی که وجود نداره

=