2777
2789
عنوان

شوهر شکاک و یه دندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 92 پست
آخه دوسش دارم نمیشه که جدا شد همین اول کار.زندگی خوبی داریم دوسم داره خیلی اما این رفتاراش آزرده ام ...

زندگی خوبی دارید ولی حق انتخاب و آزادی شما رو به رسمیت نمیشناسه؟اخه  کجای این زندگی خوبه؟بخدا بدتر میشه که بهار نمیشه.تو مرکز مشاوره دوستم خیلی از این موردها میان برا طلاق با چند تا بچه که اولش فکر میکردن همه چی خوبه فقط شوهرشون همین یه عیب رو داره.ولی بعدها همه چی رو تحت الشعاع قرار داد.باعث هزار جور آسیب تو ازدواج شد

این حرفا حرفای خودم نیست حرفای روانشناسیه که دادگاه زوج های در شرف طلاق رو بهش معرفی میکنه

فکر کنم اصلا دوست نداره تو شبکه های اجتماعی باشید دو راه داری یا بیخیال شبکه های اجتماعی مجازی بشی ...

کلا اینجوریه فقط فضای مجازی نیست.درباره تک تک فالورام نظر میده این کیه اون چرا اوومده فالوت کرده؟ بیرون میرم میگ چون کمی چاقی باید چادر بپوشی

من حجابم درسته اما چادر نمیتونم واقعا با شغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دوسش دارم نمیشه که جدا شد همین اول کار.زندگی خوبی داریم دوسم داره خیلی اما این رفتاراش آزرده ام ...

طبیعی عزیزم ...بع شما شک نداره وگرنه نمیزاشت برین سرکار...

این کاربریو یکی بهم داده   بله درست متوجه شدید نیازی به فکر کردن نیست   فقط م_ _ ا  
من هنوزم اینستا ندارم.منم مشکل شمارو دارم فوق لیسانس دارم ولی خانه دارم😞😞 یه بچه کوچیک دارم بخاط ...

بهش بگید نمیذاری سر کار برم پس خودتون لطف کنید حقوق فوق لیسانس رو بهم بدید دوسته من همین کار رو میکنه هر ماه حقوقشو میگیره به شوهرش میگه بهت لطف میکنم فقط ثابت میگیرم حقوق اضافه کاری رو حساب نمیکنم 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

من با یان مشکل روبه رو بودم ولی دوس پسرم بود

ببین اخرش ازش متنفر شده بودم با این کارا اصن نیمشه همچین ادمیو تحمل کرد.داره بهت انگار توهین میکنه

خیلی زشته پسورد اینستاتو بگیره

خیلی زشته چرا شک داره ؟؟؟

منم هی بهم میفگ پسورد بده پشر فالو نکن

اینو بپوش اونو نپول اینجا برو اونجا نرو گفتم اخر بر گمشو بابا.کات گردم بعدم ازدواج کردم واقعا زندگبا همچین افرادی ک اسیرت میکنن اشتباهه

پیر میشه ادم.انگار زنو ب اسارت گرفتن.این اسمش عشق نیس تعصب بیجاس

👩‍👧‍👧❤😍
زندگی خوبی دارید ولی حق انتخاب و آزادی شما رو به رسمیت نمیشناسه؟اخه  کجای این زندگی خوبه؟بخدا ب ...

طلاق آخرین راه هست زنذگی خاله بازی نیست بالا پایین داره باید درایت داشت مشکلات رو حل نکرد اگه نشد راه آخر جدایی هست 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

نظامیها اکثرن اخلاقشون در ارتباط بازناشون این مدلیه.همسرمنم نظامیه و بسیار سختگیر. من دبیرم و اوایل ازدواج با سرکاررفتنم خیلی مشکل داشت ولی من باصبوری خیلی بهتر کردم این اخلاقشو.

میتونم یه راه خوب بهت بگم که تجربه ی خودمه. باهاش لج نکن هرچی باهاش لج کنی اون بدتر میکنه و زندگی رو واست زهر میکنه. همش بگو شماراست میگی شمااجازه دادی من برم سرکار و ازین حرفا. درظاهر درسته که این حرفا غلطه ولی کم کم رام میشه واسه منکه جواب داد

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

ببخشید خیلیییی ببخشید 

اما خب اسم پرستارا بد در رفته

منو نامزدم دیدم خیلی داریم سر گوشی دعوا میکنیم جفتی تلگرامو اینستامونو پاک کردیم و وقتیم داشتیم

اکانت هردوتامون دست جفتمون بود

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:
واقعا درمونده شدم.شما بودین باهاش راه می اومدین؟ یامثل خودش قهر میکردین؟ این بار اولش نیس😔😔

نه قهر کن نه کوتاه بیا ایشون بیدلیل قهر کرده صبر کن تا زنگ بزنه یا نهایتا فردا خودت زنگ بزن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده . در مورد چیزهای دیگه هم همینطور بذار هرچی می‌خواد بگه شما کارهایی که مغایر با منطق نیست رو کوتاه نیا 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
عزیزم اصلا همچین حقی نداره شوهرت  یه وقتی هست شما ازدواج سنتی میکنید و دو طرف از قبل توافق میک ...

عزیزم این حرفا چیه ازدواجت مدرن بوده وسنتی نبوده این ها از کجا درومده ما قانون داریم عزیزم تو زندگی با این حرفات مشکل درست نکن بهتر نیست بگی که سعی کن ازراه درست وگزینه های درست این رفتارشوهررا اصلاح کنه نه اینکه به جای سرمه زدن به چشم بزنه کورش هم بکنه.

ببخشید خیلیییی ببخشید  اما خب اسم پرستارا بد در رفته و اینکه خب هر کی باشه مشکوک میشه اخه شب ...

الان شما به قشر عظیمی توهین کردید همه جا خوب و بد داره این ذات ادم هاست که مهم هست نه شغل و جنسیت و مکان و زمان 

مرسی از حرفات الان چ کاری بکنم در مقابل بی محلیش؟؟

برخوردش با مردای فامیلتون چجوریه؟ حساسیت داره یا نه، یا مثلا تو یه مغازه برین که طرف پسر جوون باشه چجوریه حرکاتش؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اگر از اول کوتاه بیای تا آخر باید کوتاه بیای. این سختگیری ها برای جامعه الان که خانم ها مستقل هستند وبا محیط بیرون در ارتباط اند اصلا درست نیست. ببخشید ولی شاید این آقا خودش ی کارهایی میکنه که نسبت به شما اینقدر سختگیره.از الان کوتاه بیای وپیش قدم بشی برای آشتی کم کم میشه وظیفه ات که همیشه باید کوتاه بیای وهرچی آقا گفت بگی چشم واگر مخالفت کنی قهر میکنه چون میدونه شما پیش قدم میشی برای اشتی

حالا اینستا خیلی چیز مهمی نیست ک بخاطرش زندگیتو تلخ منی منم ندارم.نکه شوهرم نذاره خودم دیدم وقت گیره نصب نکردم

اما شما مشکلت این چیزا نیس.باید ریشه یابی کنی.ببرش مشاور بذار یه نفر سوم بفهمه مشکلش چیه 

باتو لج می‌کنه