2777
2789
عنوان

هر کی تنبلی تخمدان داره معنیش اینه که ذخیره تخمدانش پایینه؟ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 57 پست

ما ۹ ساله صاحب فرزند نشدیم همسرم ذخیره تخمدانش صفر و با چندین بار آی یو آی و حتی استفاده از تخمک اهدایی و آی وی اف هم باردار نشد چون رحمش هم دو شاخه و دیابت و فشار خون بالا هم داره تمام مراکز ناباروری مشهد ، تهران و یزد اقدام کردیم نتیجه نداد فقط باید از رحم اجاره استفاده کنیم دیگه داره زندگی ما نابود میشه

غم فروش دوره گرد
[QUOTE=153489183]الکی وقتت رو تلف نکن.... دارچین بخورید.... غذا های گرمی... مقوی..... ویتامین دی هفت ...

مطکئن باش اگر احتمالش باشه پزشک میگه..... بیخودی به کسی ای یو ای پیشنهاد نمیکنن... خودتو بیشتر از این دلسرد و نا امید نکن.... انرژیت رو از دست میدی زیاد صبر کنی...نمیدونی فردا چی میشه یه اتفاقی میوفته این شانسم از دست میدی...نکن ... به حرف دکتر گوش بده.... اعتماد نداری برو پیش چندتا دکتر دیگه مشاوره کن بین چی میگن..... 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر‌میگه شوهرت اسپرمش نرمال نیست که بخوام داروهای دیگه بدم فعلا فقط دارو میدم‌که پری بشی همین 

باشه درست شدن خودتم کلی طول میکشه من نه ماه طول کشید تا نرمال شد رحمم هرماهم تخمک و فولیکول خوب داشتم نمیشد .شوهرمم ضعیف بود دارو خورد خوب شد.کدوم شهری؟ببین واریکوسل هم‌درمان دارن برادر شوهر منم داشت اون مادر زادی بود عمل کرد دکتر‌بهش‌مبگفت خوب نشده و سه ماه بعدعمل بیا ازمایش بده ببینیم خوب شدی یانه اخرش دکتر گفت ازمایشت اصلا خوب نیست ولی همون ماه زنش باردار شد و الان نزدیک یازده ماهشه بچه اشون 

آی یوآی و آی وی اف چ فرقی باهم دارن دوست عزیز؟

IUI اسپرم آقا رو میگیرن با دستگاه وارد لوله ی فالوپ خانم میکنن. وقتی کسی اسپرمش کم باشه، یا کم تحرک باشه، اینجوری میشه کمک کرد اسپرم بیشتری به تخمک برسه و احتمال بارداری بره بالا. واضحه که در این روش تخمک باید خود به خود آزاد بشه.

IvF اینجوریه که اسپرم و تخمک رو در محیط آزمایشگاهی میگیرن و قاطی میکنن وقتی تخم تشکیل شد، اون رو به داخل رحم خانوم انتقال میدن. تخم میره میچسبه به دیواره رحم و شروع به رشد میکنه. این روش بیشتر برای کسانی استفاده میشه که تخمک نمیتونن آزاد کنن. یا اسمرم اقا خییییلی کمه‌

ما ۹ ساله صاحب فرزند نشدیم همسرم ذخیره تخمدانش صفر و با چندین بار آی یو آی و حتی استفاده از تخمک اهد ...

انشالله که مشکل شما هم‌حل بشه میشه ادرس دکترایی که رفتین به منم بگین شاید نیاز شد ما شهر کرمان هستیم میخواستم برم یزد ولی نمیدونم پیش کی برم 

شما آخر چطوری نتیجه گرفتی؟؟؟؟؟

نه ماه دارو مصرف کردم هرماه سونو دادم ورزش کردم وزنمو کم کردم قید خیلی چیزا رو زدم نه ماه لب به پفک و چیپس و تخمه و فست فود و نوشابه و غذا تند و چرب و اینا نزدم دکتر منع کرده بود هررروز پیاده روی دوسه ساعت  دیگه بعد نه ماه واقعا ناامید شدم که‌این دکترم‌مث بقیه ماه اخر رو سونو ندادم فقط امپول ازاد سازی زدم از پریودیمم رد شد اهمیت ندادم یه هفته گذشت با اصرار شوهرم‌بیبی چک‌زدم مثبت شد

آی یوآی و آی وی اف چ فرقی باهم دارن دوست عزیز؟

تو روش آی یو آی اسپرم مرد رو وارد لوله‌های رحمی میکنن ، و در روش آی وی اف از خانم تخمک کشی انجام میشه و با اسپرم مرد لقاح خارج رحمی انجام میشه بعد جنین رو وارد رحم خانم میکنن

غم فروش دوره گرد
بخدا همچی بهش دادم گر ه نخل انواع مغزها ژل رویال دیگه خسته شدم تخم مرغ پیاز به علاوه انواع دادوهای ت ...

من نمیدونم مزاج همسرتون چیه. این چیزا رو سرخود ندین بهش چون بعضی هاش واسه یه مزاج خوبه واسه یکی نه.

ولی دکتر همسرم میگفت واریکوسل و تنبلی تخمدان بخاطر افزایش حرارت کلیه هست. یه سری رژیم و عرقیجات و دمنوش استفاده کردیم و فقط ۲ماه تو اقدام موندیم بعدش.

نه ماه دارو مصرف کردم هرماه سونو دادم ورزش کردم وزنمو کم کردم قید خیلی چیزا رو زدم نه ماه لب به پفک ...

مبارکه عزیزم انشالله بسلامتی خوشبحالت ک اراده داشتی ولی من ک اصن نمیتونم😞

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
IUI اسپرم آقا رو میگیرن با دستگاه وارد لوله ی فالوپ خانم میکنن. وقتی کسی اسپرمش کم باشه، یا کم تحرک ...

ممنون عزیزم❤

اگه از روش ای وی اف اقدام کرد برای دوقلو و تعیین جنسیت

احتمال اینکه بگیرع چند درصده 

من تنبلی خیلی خفیف دارم و شوهرم سالمه فعلا بجه نمیخوام اگه یک زمان از این روش اقدام کنم چند درصد میگیره 

انشالله که مشکل شما هم‌حل بشه میشه ادرس دکترایی که رفتین به منم بگین شاید نیاز شد ما شهر کرمان هستیم ...

تهران مرکز این سینا پزشکهای خوبی داره و تمام کارهای شما تو همون مرکز انجام میشه هزینه‌ها هم از جاهای دیگه کمتره

غم فروش دوره گرد