2777
2789
عنوان

هر کی تنبلی تخمدان داره معنیش اینه که ذخیره تخمدانش پایینه؟ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 57 پست

منم تنبلی تخمدان داشتم کلی هم‌دکتر رفتم هربار نتیجه نداد رفتم بعدی  بعضی قرصا به بعضیا نمیسازه دوفاستون فقط برای پریود شدنه توکه‌تنبلی داری باید تخمدانتو فعال‌کنه .استروژن و کلومیفن ومتفورمین و امپول ازاد سازی‌میزدم هرماهم میرفتم‌سونو فولیکول .تو فقط یه قرص میخوری خب فایده نداره‌ که‌دکترتو عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی تخمدان داشتم کلی هم‌دکتر رفتم هربار نتیجه نداد رفتم بعدی  بعضی قرصا به بعضیا نمیسازه ...

دکتر‌میگه شوهرت اسپرمش نرمال نیست که بخوام داروهای دیگه بدم فعلا فقط دارو میدم‌که پری بشی همین 

الان با این‌وضع اسپرم‌شوهرم چند درصد احتمال موفقیتش هست 

نمیدونم گلم. من پزشکم، متخصص نازایی نیستم.

ولی اگه به فرض مثال به علت کم بودن اسپرم احتمالش کم بود، نمیگفتن آی یو آی کن. میگفتن مستقیم بیا واسه آی وی اف.

اخه اینهمه پول دارو دادیم دلم‌میسوزه میگم شاید طبیعی شد از طرفی ای یو ای هم احتمالش خیلی کمه

الکی وقتت رو تلف نکن.... دارچین بخورید.... غذا های گرمی... مقوی..... ویتامین دی هفته ای یک عدد... ویتامین سی هفته ای دوبار.... 

کلا خودتو تقویت کن برو ای یو  ای..من بودم درجا ای وی اف می کردم..هم روز به روز گرونتر میشه..هم مطمئنی بچه سالمه...هم هر جنسیتی که بخوای میزارن...وقتی علم پیشرفت کرده و میشه چرا به خودت اینقدر استرس میدی.... 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

عزیزم شوهر منم واریکوسل داشت و به دارو جواب نداد و دکتر گفت بهتره عمل شی. ولی ریسک نکردیم و یه مدت رفت طب سنتی البته نه ازین عطاریا مرکز طب سنتیه، کامل درمان شد و طبیعی باردار شدم. میتونین حتی دوتایی برین

منم تنبلی تخمدان داشتم کلی هم‌دکتر رفتم هربار نتیجه نداد رفتم بعدی  بعضی قرصا به بعضیا نمیسازه ...

شما آخر چطوری نتیجه گرفتی؟؟؟؟؟

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
عزیزم شوهر منم واریکوسل داشت و به دارو جواب نداد و دکتر گفت بهتره عمل شی. ولی ریسک نکردیم و یه مدت ر ...

بخدا همچی بهش دادم گر ه نخل انواع مغزها ژل رویال دیگه خسته شدم تخم مرغ پیاز به علاوه انواع دادوهای تقویتی