2777
2789

موهای منم همینه خسته شدم انقدر سشوار کشیدم😭😭😭

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انجام دادم هر شیش ماه ی بار باید بری تمدید کنی،ریزش موهم نگرفتم،البته من موهام نه فر بود نه وز

هزینش چقد شد والا خسته شدم از موهام دوس دارم صاف باشه خانمه گفت تا نزدیک یک سال اوکیه 

, ،فقط میگم‌نکن😔😔😔براعروسیم مو هیچی‌نداشتم😔😔

عزیزم شما یا موهات خودش خوب نبوده جنسش یا مواد نامناسب برات انجام دادن،وگرنه من دوسه انجام میدم موهام نرم تر و پرپشت تر شده موخره ام هم از بین رفت

عزیزم شما یا موهات خودش خوب نبوده جنسش یا مواد نامناسب برات انجام دادن،وگرنه من دوسه انجام میدم موها ...

نه بهترین موادرو زد بهترین ارایشگله رفتم 

البته بگم ک‌بعدش رفتم دکتر گفت بخاطر حرارته چون قبل از ریباندینگ همش اتو دستم بود 

ولی کلا مواد شیمیایه بنظرم کراتینه گیاهی بهترع چون الان انحام دادم راضیم😍بتحالی ک قبلشم اتو میکردم

پس چرا زنه گفت ۴۰۰ تومن میشه؟؟ گفت کارم تضمینه مطمئن باش ولی باز شک دارم

چهارصد تومن؟؟؟؟😳😂نکنی اینا موادشون خوب نیست کچل میشی😑😂من دوسال پیش انجام دادم یک و نیم الان حدود سه سه ونیم ازم میگیره،با چهارصد تومن نهایتا نوک موهام رو انجام بده😂

اوه موهای ک من داشتم هیچکس نداشت موعای کل خانوادم ب طرف مال من ی طرف  پست بالاییمو بخون

شوهرم گفت بری خراب شه موهات خودت میدونیا خخخخخ نمیدونم چیکار کنم ازاون ورم زنه گفت تضمینه کارم 

چهارصد تومن؟؟؟؟😳😂نکنی اینا موادشون خوب نیست کچل میشی😑😂من دوسال پیش انجام دادم یک و نیم الان حدود ...

وااای جدی؟؟؟ آخه شهرمون کوچیکه شاید بخاطر همون ارزون میگیره ، وااایی شک افتاد به دلم😑😑