2777
2789
عنوان

مادر شوهر☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 78 پست
ببین دوست گلم من یه متدرشوهر دارم افتضاح بده شهرستانه جداشده از پدرشوهرم منو ندیده بود اصلا برای اول ...

درکت میکنم چون واقعا خودمم وقتی قراره بیاد دلم میخوام خودمو بکشم و نبینمش 

از بس اذیتم کرده ازش متنفرم 

ایشالا ک نیاد خونتون 

اگرم میاد زودی بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر خوبه حالا مادر شوهرت جلو بقیه پشت سرت حرف میزنه بقیه میفهمن چه شیطانی هست  مادر شوهر من ...

شیطون فرشته نما 

همش میگه من عروسمو مث دخترم دوسش دارم 

من یه دختر دارم 

من فلان من بهمان بقیه ام میگن خاک برسرت قدر مادرشوهرتو نمیدونی ولی پشت سسرمم حرف میزنه خیلی دورروعه

اینکه رفته غیبت کرده ب کنار...ولی مسئله اینه ک شما یه گوسفند داشتی تو خونه بعد شام ساندویچ گرفتی؟😳

این جور مادرشوهرا بابد درد بخورن..باز اسی ی ساندویچ داد 😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

این مادرشوهرا چرا اینجورین 

من همیشه فکرمیکنم چه بلایی سرشون آوردن انقد عقده ای شدن حالا سر عروسشون پیاده میکنن

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
شیطون فرشته نما  همش میگه من عروسمو مث دخترم دوسش دارم  من یه دختر دارم  من فلان م ...

اصلا سیاست مادر شوهر من یه طوریه که هیچکی باور نمیشه چه موجودیه ولی هیچ وقت دخترم دخترمم بهم نگفته 

من که هرچی بی محلی کنم یه کاری میکنه لجم دربیاره 

💖
چه اشتباه بزرگی کردید گ جلو روی اون گوسفند کشتید می‌دونی شکم پرسته بذارید بره بعد اینکارم بکنید&nbs ...

شوهرم مث احمقا رفت کشت آورد 

چون اونم سفارش گوشت داده بود ۳ کیلو از بهترین جاهای گوسفندو برداشت 

من واقعا از دست دخترم کلافه میشم از بس هیچی نمیخوره عصبی شدم دیگه همش دست و پام میلرزه 

واقعا من حاضرم هیچی نخورم حتی آب ولی بچم بخوره 

بخدا خودش تعریف میکنه ک با دوستش گوسفند میکشتن شریکی ما ک‌میرفتیم خونش برامون الویه یا کوکو سیب زمینی درست میکرد با اینکه من حامله هم بودم اون موقع برام کوکو درست میکرد با هزارتا منت 

درکت میکنم چون واقعا خودمم وقتی قراره بیاد دلم میخوام خودمو بکشم و نبینمش  از بس اذیتم کرده از ...

دعا کن برام چون تو کار جادو جنبله یبار اومد طلسم پیداکردم تو خونمم چیز دود کرد گفته بود انرژی منفی دارا اینجا یعنی بیاد حتمی یه جنگ وبپا میکنه وهمه رو میندازه جون همو میره یک فتنه اییه دعاکن نیاد 😭

شوهرم مث احمقا رفت کشت آورد  چون اونم سفارش گوشت داده بود ۳ کیلو از بهترین جاهای گوسفندو برداش ...

دیگه رو نده 

هییییچوقت

مهمونتونم شد براش الویه و کوکو بذار

عادتش نده ب شکمش 

گوشت و میپزن میذارن لای برنج دم میکشه با زعفرون و این چیزا 

آهان

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
اینکه رفته غیبت کرده ب کنار...ولی مسئله اینه ک شما یه گوسفند داشتی تو خونه بعد شام ساندویچ گرفتی؟😳

خانومی ظهر چلو گوشت داده 

خودماهم ظهر گوشت بخوریم شبش ساده میخوریم

مگه شکم مادرشوهرش غیر از شکم ماس؟

دعا کن برام چون تو کار جادو جنبله یبار اومد طلسم پیداکردم تو خونمم چیز دود کرد گفته بود انرژی منفی د ...

مادرشوهر منم هست 

برادرشوهرم قبلا نامزد کردع بود 

با دعا از هم جداشون کرد 

باعث شد طلاق بگیرن از هم 

خدا لعنتش کنه