2777
2789
عنوان

مادر شوهر☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 78 پست
اینکه رفته غیبت کرده ب کنار...ولی مسئله اینه ک شما یه گوسفند داشتی تو خونه بعد شام ساندویچ گرفتی؟😳

شما ناهار گوشت بخوری شامم گوشت میخوری؟؟

اون قرار نبود شام بمونه از عصرم هی میگف میخوام برم میخوام برم 

هی میگفت ی شام ساده بخور بخواب خیلی خسته شدی و این حرفا 

بعد شامم باز گوشت بود چون شوهرم از مغازه خودشون همبرگر دست ساز آورد فقط من درست نکردم 

مشکل اونم گوشت نبود جیگر گوسفنده بود چون من براش درست کرده بودم ناهار گوشت لای برنجی

عزیزم اون ب یکم راضی نیست بعدشم دختر من هیچی نمیخوره فقط همین جیگرو میخوره  منم بسته های کوچو ...

آخه گلم ناراحت نشیا تو گوشت تو یخچال بوده حالا جیگر هیچی گوشت که داشتی چرا براش ساندویچ گرفتی آخه یکم گوشت چرخ میکردی شامی غذایی جلوش میزاشتی بهتر نبود از نظر من شمام بی احترامی کردید منم باشم خیلی ناراحت میشم ببخشید که نظرمو میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه گلم ناراحت نشیا تو گوشت تو یخچال بوده حالا جیگر هیچی گوشت که داشتی چرا براش ساندویچ گرفتی آخه یک ...

نمیدونم والا شاید همینطوره ک شما میگید 

ینی شما ناراحت میشید یکی براتون ناهار گوشت درست کنه 

یه گوسفند نه یه گاو تو یخچالش باشه شب براتون ساندویچ بخره؟؟

اونم شمایی ک همیشه پشت سرش حرف زدی و اصلا دل خوشی نداره ک ببینتتون؟

منم بودم ناراحت میشدم باید جیگرو شام درست میکردین میخوردین همگی

نمیدونم بچه بد غذا دارین یا نه 

من بعد از ۶ ماه شوهرمو مجبور کردم یه گوسفند بخره این گوشتو من باید تا یه سال داشته باشم 

دختر من خیلی بد غذاست هیچی نمیخوره تنها چیزی ک میخوره همین جیگره اگ درست میکردم دیگ شوهرم نمیخرید من حاضرم خودم ۱ سال هیچی نخورم ولی بچم بخوره 

جیگرو گذاشتم برا دخترم ک اگ گشنش شد بخوره 

چون لب ب گوشت نمیزنه هیچی نمیخوره هیچی 

چقدر خانوم دوست شوهرت بیشعوره که اومده بهت گفته

خبرچینی کار بچه هاست

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود
شوهرم و دوستش رفته بود خونه مادرشوهرم اونم جلو دوستش شوهرم پشت سر من حرف زده اونم براخانومش تعریف کر ...

ولشون کن عجوزه رو....منم خواهرشوهرم داره طلاق میگیره..دیشب رفتم خونه مادرشوهرم اخماش توهم بود..منم جلو جمع گفتم ..مامان من قرارنیست دخترتو طلاق بدم آ😂😂😂😂مث برج زهر مار بود...

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
نمیدونم والا شاید همینطوره ک شما میگید  ینی شما ناراحت میشید یکی براتون ناهار گوشت درست کنه&nb ...

ببین دوست گلم من یه متدرشوهر دارم افتضاح بده شهرستانه جداشده از پدرشوهرم منو ندیده بود اصلا برای اولین بار منو اومد تهران دید اونم موقعی کیه هفته بود زایمان کردم خداسرشاهده چه بلاها سرم نیاورد به لطف پدرم طبقه سومشو بدون کرایه شسته بودیم  گوسفند که کشتیم من هم مادرم براش گوشت وجیگر کباب کرد هم مرغ گزاشتیم سرسفره اگه بدونی بااینحال چقدر پشتم حرف زد گفت یه نوع غذا مرغ فقط گزاشته بود جیگر وگوشتو نگفت وکلی حرف که بگم میمونی بمن نگفتن بیا رفتن باشوهرم شبی بیرون تعارفم نزدن مامانم برگشت گفت به مادرشوهرم شام بیایید حتمن غذا آماده کردم بیایین پایین بیرون نخوردید منتطرم احمق زنگ زده اخر سری میگه بمادرت بگو نترسه من پولا دامادو تموم نمیکنم ترسیده براماچیزی بخر من گفتم به رسم احترام گفته خدایی فقط این یه چشمش بود بااین حال که احترامش کردیم درکت میکنم از این لحاظ بعضیام بقول تو بزاری بازم حرف میزنن من نمیدونستم مادرشوهرت از این مادرشوهراس  حالا قراره ده روز دیگه بیاد پونزده روز خونمون بمونه ومن تیک عصبی بدی گرفتم از استرس دعام کنید میخوام بگم بعصیا هرجوری کنی ذاتشون کثیفه 

ولشون کن عجوزه رو....منم خواهرشوهرم داره طلاق میگیره..دیشب رفتم خونه مادرشوهرم اخماش توهم نبود..منم ...

خدا لعنتشون کنه ک فک میکنن همه اتفاقای بد زندگیشون تقصیر ماست

حالا میخواد برا اون پسرش زن بگیره اینقد جلو دوستم از دختره تعریف کرد ک خوبه موئدبه مهربونه 

من عاشقش شدم 

وقتی رفت دوستم خندید گفت بیچاره شدی حالا با عروس جدیده پایه میشه تورو میکشن باهم 

واقعا دلیل این همه بدجنسیشونو نمیفهمم

خواهر خوبه حالا مادر شوهرت جلو بقیه پشت سرت حرف میزنه بقیه میفهمن چه شیطانی هست 

مادر شوهر من تا منو تنها گیر میاره حرفاشو میزنه هیچ جوره هم نمیتونم ثابت کنم که چه  چیزایی میگه چون جلو کسی نمیگه  

💖
عزیزم اون ب یکم راضی نیست بعدشم دختر من هیچی نمیخوره فقط همین جیگرو میخوره  منم بسته های کوچو ...

چه اشتباه بزرگی کردید گ جلو روی اون گوسفند کشتید

می‌دونی شکم پرسته بذارید بره بعد اینکارم بکنید 

خطابم ب اوناییه ک میگن جیگرم باید کباب میکردی براش.ناهار چلو گوشت خورده شام همبرگر گوشت خورده دیگه جیگر کباب کردنش چیه؟؟؟؟؟

اصلا بهش ماکارونی هم داده باشه وقتی دخترش فقط جیگر میخوره باااااید واسه دخترش بذاره نه هیچکس دیگه

من بچه داشته باشم از گلوی خودم میزنم تا اون سیر بشه صدساله سیاه ن ب مادرشوهرم میدم نه خودم میخورم ازش

محل سگ بهش نده. ظرفاشم حق نداری بشوزی بگو ما بکتیم و نکنیم پشتمون حرفه.پرو باش مگ دختر تداره

نه دختر نداره 

خداروشکرم ک نداره

وگرنه دیگ هیچوقت پسراش زن دارش نمیشدن چون صدرصد دخترشم شبیه خودش میشد