2777
2789
عنوان

مادر شوهر☹

1557 بازدید | 78 پست

چند مدت پیش رفتیم خونه اش برا شام برامون خورشت بادمجون درست کرده بود وسط سفره ب بهونه گردوندن دخترم بلند شد رفت من سفزه رو جمع کردم ظرفارو شستم فقط یه کاسه بود چون توش غذا درست کرده بود چسبیده بود نشستم 

خلاصه اومد شال و کلاه کرد گف منم میخوام بیام خونه شما بمونم 

باهامون اومد اون شبو فردا صبح ساعت ۷ من بیدار شدم صبحونه آماده کردم ناهارم لای پلویی درست کردم براش 

عصرش شوهرم رفت یه گوسفند سربرید بعد منم پاک کردم و خوردش کردم گذاشتمش تو یخچال ۳ کیلوشم مادر شوهرم برداشت 

بعد من چون دخترم خیلی بدغذاست فقط جیگر گوسفتدو میخوره براش بسته های کوچیک کردم گذاشتم یخچال شاپم زنگ زدم شوهرم از مغازه ساندویچ آورد 

چند روز پیش شوهرم با دوستش رفته بود اونجا 

مادرشوهرم کلی پشت من حرف زدع بود ک زنت جیگرو درست نکرد من بخورم زنت ظرفارو نشسته اومده خونه من😑

دیروز خانوم دوست شوهرم برام تعریف کرد 

اینقد ناراحتم اصلا نمیدونم چ عکس العملی نشون بدم 

😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگو لای برنجی چیه بهم موزمو بخورم و برم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خانوم دوست شوهرت از کجا فهمید که برات تعریف کرد؟؟؟ خوب شوهرت چی گفته در جواب؟

شوهرم و دوستش رفته بود خونه مادرشوهرم اونم جلو دوستش شوهرم پشت سر من حرف زده اونم براخانومش تعریف کردع