2777
2789
عنوان

مادر شوهر☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 78 پست
شوهرم و دوستش رفته بود خونه مادرشوهرم اونم جلو دوستش شوهرم پشت سر من حرف زده اونم براخانومش تعریف کر ...

آهان.

چه مادرشوهر بیشعوری داری که جلو دوست شوهرت خواسته شما رو خراب کنه فقط...

۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم برام می افته❤❤❤
مهم شوهرته که به تو منتقل نکرده یعنی حقو به مامانش نداده اگه داده بود میومد خونه غر میزدو دعوا میکرد ...

این کار همیششه ک پشت سرم حرف میزنه جلو همه 

واقعا خسته شدم دلم میخوام برم یا ی جوری بشه اصلا نبینمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک نشناس چش سفید ولش کن 

همیشه سرشکمش دعوا داره 

چند روز پیشم اومد شبو اینجا موند 

تا فردا عصرش شکمشو پر کرد رفت 

دوباره روز عاشورا اومد عصری بی خبر 

من گفتم بمونین شام ی چیزی میخوریم

گفت چی تو ک هیچی درست نکردی برامون تو ک دست ب کار نشدی میرم خونه خودم با لحن بد

سرجمع ۱ ربعم نبود ک اومده بود 

ازش متنفرم دلم خیلی پره از کاراش 

خودتو اذیت نکن از این حرفا زیاده. من که همیشه میزنم به بیخیالی

خسته شدم از بس زدم ب بیخیالی تو این ۴ سال واقعا خیلی اذیت شدم 

دلم میخواد این زندگیو ول کنم برم 

بدم میاد از آدمایی ک خبر میبرن میارن  جاری های منم همینن همش میگن فلانی پشت سرت اینوگفت طرفو ا ...

والا حالا مادرشوهره خاسته یه تیری بزنه به عروس نخورده اون طرف تیرو برمیداره مستقیم میزنه به قلب طرف 

گلم خب باید یکم جیگر کباب میکردی براش منم بودم ناراحت میشدم  من عقد بودم شوهرم منو برده بود باغ پدرش برادرشم با پول شوهرمن گوسفند گرفته بود زدن زمین بعد حیگرشو شستن گزاشتن یخچال یه دره دنبه ویکم گوشت بمن دادن بدم مادرم انقدناراحتشدم سه روز اونجا تو باغ بودیم بمن جیگر ندادن بخورم بعد که شوهرم منو میرسونه اونا کباب کردن خوردن بعدن که رفته بودم تو باغشون یه سوله داده بودن دسته نگهبان باغ بازنو بچش اونجا زندگی میکردن قابلمه بزرگ برا جیگر از زن نگهبونه گرفتن زنش بمن گفت آره اینجا تو باغ تاتورفتی کباب کر ن خواهرناتنیه شوهرم قابلگه رو گرفت یخورده جگرم براگن آورد چرانموندی گفتم اصن بمن نگفتن بمون

واااای اخه ساندویچ برای مادرشوهر؟؟؟ 

خب واقعا خسته بودم نا نداشتم با ی بچه کوچیک 

اونم آدمی نیس ک کمک کنه همش دولا راست شدم جلوش 

شوهرم همبرگر گوشت آورد از مغازه خودشون 

مث گاو خورد

بدم میاد از آدمایی ک خبر میبرن میارن  جاری های منم همینن همش میگن فلانی پشت سرت اینوگفت طرفو ا ...

کاری ب خبر آوردن خانوم دوستم ندارم 

مادرشوهرم همیشه پشت سرم حرف میزنه پیش همه حتی خواهر خودم 

خواهرشوهر خواهرم 

خسته شدم از بس زدم ب بیخیالی تو این ۴ سال واقعا خیلی اذیت شدم  دلم میخواد این زندگیو ول کنم بر ...

اتفاقا باید بمونی و باشی و خیلی هم خوشحال و سربلند و بذاری شورهت جوابشو بده البته اگر شوهرتو حمایتت میکنه و طرف مادرشو نمیگیره. برای چی ول کنی بری؟ 4 سال که زیاد نیست من همینطوری دارم 13 سال زندگی میکنم البته الان دیگه مثل اوایل نیستن دیگه. چون من یاد گرفتم بزنم به بیخیالی. میگم هر کسی شخصیتش همونیه که نشون میده

گلم خب باید یکم جیگر کباب میکردی براش منم بودم ناراحت میشدم  من عقد بودم شوهرم منو برده بود باغ ...

عزیزم اون ب یکم راضی نیست

بعدشم دختر من هیچی نمیخوره فقط همین جیگرو میخوره 

منم بسته های کوچولو کردم هر کدوم دوتا تیکه گذاشتم یخچال 

خودمم لب نزدم اون تو خونه اش همه چی داره ولی وقتی من میرم هیچی جلوم نمیاره این دفه ک رفتم تو یخچالش یه عالمخ میوه داشت برا من یه شربت آبلیمو ترششششش بدون ی ذره شکر آورد خودشم میدونه من اصلا ترشی نمیخورم من لب نزدم تا قطره آخرشو خودش خورد 

میدونه من ترشی دوست ندارم از قصد همه غذاهاشو وقتی من میرم ترش میکنه 

اتفاقا باید بمونی و باشی و خیلی هم خوشحال و سربلند و بذاری شورهت جوابشو بده البته اگر شوهرتو حمایتت ...

شوهرم چیزی بهم نمیگه از اطرافیان میشنوم حرفاشو 

جیگرم کباب میشه خیلی اذیتم کرده 

فقط تو دلم میگم خدا جزاشو بده 

چون ساکت موندم دلم داره میترکه 

میگم میزنم ب بیخیالی ولی ماه ها ذهنم درگیرش می مونه 

خیلی اذیت میشم