2777
2789

پسرم موقع تولد اکسیژن خونش کم بود 2روز بستری شد دنیااومدنی رنگش سیاه کبود بود نمیدونم دیگه اکسیژن بهش نرسیده بود یا چیش بود .الان تو یه تاپیکی یه خانومی گف بچش فلج مغزیه موقع تولد به مغزش اکسیژن نرسیده خیلی ترسیدم اصلا داره دستوپاهام میلرزه از چنین چیزی اصلا خبرنداشتم رفتم نت خوندم علائمشو😢 پسر 10روز دیگه 3ماهش تموم میشه ولی کامل گردن نگرفته سرشو میچرخونه هرطرف نگه میداره فقط بغل گرفتنی سرش میفته جلو .ولی از 2ماهگی میخنده ازخودش صدا درمیاره دستوپاهاشم مدام در حرکته انگار داره شنا میکنه همش دستوپا میزنه به شکم هم میذارمش زمین اینقد دستوپا میزنه چن سانت خودشو میکشه جلو ...ممکنه زبونم لال پسرمنم ازین بیماری داشته باشه چیکارکنم کجاببرمش😭 تصورشم وحشتناکه

این چیزایی که شما گفتی به نظر نمیرسه مشکلی داشته باشه ولی میخوای مطمئن شی ببرش دکتر اطفال 

زیاد نگران نباش به نظرم کوچولوت خیلی هم خوبه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم فکرای بد نکن انشاءاله چیزی نیست اگر چیزی بود دکتر میگفت. با یه دکتر یا هداشت مشورت کن تا از نگرانی دربیای. بچه دوست منم دچار کمبود اکسیژن شد و حتی تو یه ماهگی آبله مرغان گرفت و دکترا ازش قطع امید کردن گفتن حتی خوبم بشه ممکنه مثلا نتونه راه بره یا نتونه حرف بزنه الان هزار ماشاءاله 9سالشه و صحیح و سالم فقط مادرش بنده خدا مدام در استرس بود.

سه ماهگی شروع میکنن گردن میگیرن هنوز وقت داری نگران نباش ولی اگر خیلی نگرانی بای پزشک مشورت کن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
این چیزایی که شما گفتی به نظر نمیرسه مشکلی داشته باشه ولی میخوای مطمئن شی ببرش دکتر اطفال  زیا ...

تا چن روز دیگه گردن نگرف باید ببرم توروخدا دعاکنین چیزیش نباشه من خیلی ادم ضعیفیم اصلا تحملشو ندارم

تا چن روز دیگه گردن نگرف باید ببرم توروخدا دعاکنین چیزیش نباشه من خیلی ادم ضعیفیم اصلا تحملشو ...

عزیزم هر بچه ای باهم فرق میکنه نمیشه ی زمان کلی رو برا همه گفت 

بچت نرماله.نگران نباش.فلج مغزی مثل یه تیکه گوشت میوفته یه جا تکون هم نمیخوره.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
نه عزیزم فکرای بد نکن انشاءاله چیزی نیست اگر چیزی بود دکتر میگفت. با یه دکتر یا هداشت مشورت کن تا از ...

چن روزدیگه میبرمش بهداشت باید بپرسم دکترم ببرم .دعاکنین سالم باشه

بچه های 3ماهه شما گردن میگیرن ؟ چیکار میکنن من وقتی چیزی هم میدم دستش نمیبره طرف دهنش ولی دستاش انگش ...

خواهرزادم فردا ۳ ماهه میشه وقتی صاف تو بغلمون میگیریم تعادل نداره هی کله میزنه😄😄😄نگران نباش عزیزم.یه چیزی میدیم دستش میگیره بعد ول میکنه یا میکوبه تو سرش.ولی دستشو میمکه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

این همه که ورجه وورج میکنه سالمه بچه ت خداروشکر بیخود نگرانی گفتم که