2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه 🙏🙏

338 بازدید | 15 پست

سلام تا قبل از ساعت ۱۰ باید ۱۰۰۰بار بخونم 

اگه میتونین کمکم کنید 🙏🙏

دعا کنید بخیر بگذره ان شاءالله🙏🙏😭😭😭

۷۰۰مرتبه خونده شده 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

100تاشو من میخونم عزیزم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ تا شو من‌میگم ان شاءالله مشکلتون حل شه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

۲۰۰تاشو من میخونم

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
۲۰۰تاشو من میخونم

مرسی عزیزم 

الهی حاجت روابشی 🙏🙏

منم براتون ایت الکرسی میخونم 

تکمیل شد فکنم ۳۰۰ تا مونده بود که دوستان زحمت کشیدن 

خدا خیرت بده فقط دعا کن بخیر بگذره 🙏🙏🙏🙏😭😭😭

مرسی عزیزم  الهی حاجت روابشی 🙏🙏 منم براتون ایت الکرسی میخونم  تکمیل شد فکنم ۳۰۰ تا مو ...

انشاالله بخیر بگذره برای یه مشکل بزرگم برای یکی از دوستان تونی نی سایت خوندم بخیر شد خدا رو شکر 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
منم 100 تا میخونم دعا کن یکی هست  طلبی ازش دارم پولمونو بده

الهی آمین عزیزم

تکمیل شد

برات آیت الکرسی میخونم 

ان شاءالله حاجت روابشی 

فقط دعا کن بخیر بگذره 😭😭

انشاالله بخیر بگذره برای یه مشکل بزرگم برای یکی از دوستان تونی نی سایت خوندم بخیر شد خدا رو شکر  ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم

الهی خیر ببینی 

به نیت رفع مشکلم بگو عزیزم 

ان شاءالله حاجتت روابشه