2777
2789
عنوان

یعنی خونه ما جن داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست
همزاد اذیت میکنه ؟

خالمو اذیت نمیکرد

خودش میگفت هر چند وقت یکی با کت و شلوار و گل میومد جلوم میگفت موقع عقدمم دیدمش بعدش ندیدم ولی دخترخالم که داشت تو خواب کتکش میزد

بعضیا میگن خرافاته اما تو قرانم اومده

مهم اینکه من خوبم و این خوب بودن بهترین دلیل برای متفاوت بودنمه😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بابا من خودم الان میترسم به در نگاه کنم یهویی بیاد تو اتاق اخه میدونی چی بده اینه که هر چی بو ...

من از جن نميترسم بعضيا گفتن همزاد من فقط از اون ميترسم

اگه يه روز يكيو شكل خودم ببينم سكته ميكنم در جا

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بیخیال بابا من خودم الان میترسم به در نگاه کنم یهویی بیاد تو اتاق اخه میدونی چی بده اینه که هر چی بو ...

من نمیدونم اعتقادی چجور هستی ولی تو قران هم اومده جن و واقعیت داره حالا خر چی ک بوده ایشالا ی حرف بچگونه ساده بوده باشه ولی صدقه بنداز و قران بخون تیشالا ک چیز مهمی نیس 

...
من از جن نميترسم بعضيا گفتن همزاد من فقط از اون ميترسم اگه يه روز يكيو شكل خودم ببينم سكته ميكنم در ...

شکل خودت نیس کههه🤣🤣🤣فک کنم جنس مخالفه بابا ترس نداره

الکی مثلا🤭🤭

اسکیزوفرنی منظورت؟

اونم یه نوع دیگشه

حالا من زیاد دقیق نپرسیدم

میگفت یه خانمی میومد که خودش اینجوری بود و دو تا بچه هاش هم همین مدلی بودن

بچه کوچیکش کلا با یه نفر تو خونه حرف میزده و کلا جیغ و داد

شکل خودت نیس کههه🤣🤣🤣فک کنم جنس مخالفه بابا ترس نداره الکی مثلا🤭🤭

جنس مخالف؟ ديگه بدتر

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
من یاد فیلم ذهن زیبا افتادم

ببین عزیزم الکی نگران نباش چون خیلی کوچیکه ممکنه یه صحنه تو برنامه کودک دیده باشه حور دیگه واسه خودش تعبیر کرده باشه ببین بازم اینطوری میشه؟