2777
2789
سلام خاله بهار عزیز دختر منم 2 سالش تموم شده وقتی 22 ماهش بود از شیر گرفتمش شاید باورت نشه ولی دخترم تمام مدت سینه تو دهنش بود من باید هر جایی که میرفتیم دراز میکشیدم بهش شیر میدادم هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم از سینه جداش کنم دکتر یه داروی بنفش رنگ بهم داد زدم من اینکارو کردم اول شیر روزهارو ازش گرفتم 1ماه طول کشید بعد خودش کم کم شیر شبشو قطع کرد دیگه نمیخورد
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم من با خوابیدن دخترم مشکل دارم
یه تاب برقی داره دخترم روی اون میشینه منم براش سی دی میزارم تا بخوابه
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
خاله بهار جون دختر منم باشیر میخوابه و 16 روز دیگه دوسالش تموم میشه...از الان دارم غصه میخورم آخه خودمم عاشق لحظات شیر خوردنشم (مخصوصن وقتی میخوابه)...دلم میخواد بیشتر شیر بدم اصلن آمادگی از شیر گرفتنشو ندارم...ولی دیگه کم کم باید آستین بالا بزنم
منم نمیدونم چجوری بخوابونمش....از طرفی هم نمیخوام از رنگ و اینا استفاده کنم ....میخوام کم کم جداش کنم ولی چجوری؟؟
یکی میگه یدفعه رنگ و چسب بزن بگو اوف شده ...چند روز سختی داره تموم میشه...یکی میگه به شیشه و پستونک عادتش نده....یکی میگه شیر خوابیدنشو اول قطع کن و روپا با شیشه بخوابونش بعد کلن از شیر بگیر ....یکی میگه به پا عادتش نده و پیشش دراز بکش بخوابه....نمیدونم کدوم روش درسته
مهربان جون بچه ها تا کوچیکن خوابیدنشون راحته. دختر من تو بغل. تو ماشین . تو کالسکه و راه بردن و همینطور با شیرخوردن خوابش می برد و من اون موقع حواسم نبود یه روش راحت برای خوابیدنش پیدا کنمو عادتش بدم. الان دیگه فقط با شیر میخواد بخوابه
ساناز جون می فهمم چی میگی اما باید کم کم شروع کنی و هر وقت دلت براش میسوزه بگی به صلاحشه. بالاخره باید ترک کنه هر چی بگذره سختتر میشه.اگه شیشه میخوره که خوبه. روپا بذارش و شیشه بده بخوابه
دختر من شبشه هم نمیخوره. من تازگی از این روش گاها جواب گرفتم. حسابی سیرش میکنم و آبم بهش میدم. بعد کلی کتاب قصه میذارم کنار دستم و میذارمش رو پام. اول با کتاب شروع میکنم وقتی خسته شد و نق نق کرد کتاب را میذارم کنارو شعر میخونم تا خوابش ببره. تمام مدت هم آروم تکونش میدم. نور هم کم و محیط هم آروم
ساناز جون من فعلا دارم شیر تو بیداری را کلا قطع میکنم. ظهرها بدون شیر میخوابونمش(البته همیشه موفق نمیشم) اما تو خواب بهش میدم.چون اگه ندم دادو فریادش به پا میشه(مرحله سخت تو خوابشه دختر من هر2 ساعت برا شیر بیدار میشه)
فعلا میخوام روش خوابش را تغییر بدم تا ببینم با بیدار شدنهای مکررش برای شیر چه کنم