2777
2789

هری پاتر

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

The fault in our stars The Curious Incident of the Dog in the Night-Time The book thief The Outsi ...

واي مرسي عزيزم خودت ايناروخوندي ماجراشون جالب هس؟

درضمن من سطحمadvanced1 هستش ب نظرت خوبن?

وفادارم به رويايي كه نيست.......................
واي مرسي عزيزم خودت ايناروخوندي ماجراشون جالب هس؟ درضمن من سطحمadvanced1 هستش ب نظرت خوبن?

قربونت..آره خیلیی خوبن.اولی فیلم هم داره.اول کتابشو بخون بعد فیلمشو ببین

بلی بلیی الان بهترین سطحه به نظرم..دایره لغتت هر چی بره بالاتر عالیه

من اولین کتابی که انگلیسی خوندم سطحم های بود.Tale of two cities چارلز دیکنز که فوقولادس

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
واي مرسي عزيزم خودت ايناروخوندي ماجراشون جالب هس؟ درضمن من سطحمadvanced1 هستش ب نظرت خوبن?

عزیزم چه کتبی خوندیدی برای ادونس ۱؟؟وکجاتعیین سطح دادین؟

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹
عزیزم چه کتبی خوندیدی برای ادونس ۱؟؟وکجاتعیین سطح دادین؟

تعيين سطح ندادم ادونس 1روكه تموم كردم وفاينالشو دادم بخاطر كنكورم زبانو گذاشتم كنار6ماه پيش

الان دوباره ميخوام شروع كنم

كتاب هاي ادونس 1چيه منظورتون؟چون من از همون بيسيك خوندم تااد1رسيدم

تعيين سطح ندادم ادونس 1روكه تموم كردم وفاينالشو دادم بخاطر كنكورم زبانو گذاشتم كنار6ماه پيش الان دو ...

اره منظورم چطور فهمیدید سطحتون ادونس ۱ هست؟؟؟راهنمایی بفرمایید ممنونتون میشم

اره منظورم چطور فهمیدید سطحتون ادونس ۱ هست؟؟؟راهنمایی بفرمایید ممنونتون میشم

اخه شما اول به من بگين سطحتون چيه 

تازه ميخواين زبان شروع كنين يا نه تعيين سطح ميخواين بدين؟ سوالاتون چيه؟

اخه شما اول به من بگين سطحتون چيه  تازه ميخواين زبان شروع كنين يا نه تعيين سطح ميخواين بدين؟ س ...

نه من زبانم خوبه.من دیپلم زبان گرفتم.ولی دوست دارم بیشتر پیشرفت کنم الان  درسطح ام ک میتونم تادبیرستان درس بدم وترجمه کنم خیلی ازمتون رو

نه من زبانم خوبه.من دیپلم زبان گرفتم.ولی دوست دارم بیشتر پیشرفت کنم الان  درسطح ام ک میتونم تاد ...

اها اگه كتاباش باشه كتاباي كانونه ديگه كلا اسمشون همينه ادونسد 123