Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 7 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/Zyousefpoor and use my username (Zyousefpoor) as your invitation code.
از هر چیزی باید اعلام کنم که این برنامه ای که قصد معرفی کردنش رو دارم باگ هایی داره که ره صد ساله رو میتونید یک شبه برید پس حتما حتما بعد از ثبت نام در قسمت معرف آیدی بنده رو وارد کنید تا بعد از ثبت نام شما بنده تمام ترفندها و باگ های برنامه رو از طریق چت خود برنامه برای شما ارسال کنم و دلیل دومی که پیشنهاد میکنم ایدی بنده ی حقیر رو وارد کنید این هستش در این اپلیکیشن حتما حتما برای استخراج با سرعت و عملکرد بهتر زیر مجموعه یک فردی بشید که اکتیو هستش و سرعت ماین کردنش جزو رتبه های برتر برنامه هستش
سپس آن را نصب و اجرا کنید. در این برنامه به دو صورت می توانید ثبت نام کنید.
ثبت نام از طریق اکانت فیسبوک و یا ثبت نام از طریق تلفن همراه. ما در این قسمت گزینه دوم یعنی Continue With phone number را انتخاب می کنیم. خوشبختانه کشور ایران را نیز پشتیبانی می کند.
برای ثبت نام در این برنامه نیاز به یک کد معرف دارید و تا وقتی کد معرف را وارد نکنید نمیتوانید وارد اپلیکیشن شوید و از آن استفاده کنید.
به این جهت از کد معرف ما می توانید استفاده کنید:
tabesh
دقیقا باید عبارت بالا با حروف کوچک وارد شود
پس از نصب برنامه pi باید اطلاعات زیر را در صفحه ثبت نام وارد نمایید :
شماره موبایل خود را وارد کنید.
password: رمز عبور شامل حروف کوچک و بزرگ و عدد باشد.
Verify your password: تکرار رمز عبور
First Name: نام
Last Name: نام خانوادگی
Choose your username: نام کاربری شما ( باید منحصربفرد باشد ) این نام همان کد معرف شما خواهد بود که برای دعوت از دوستانتان می توانید بعدا از آن استفاده نمایید.
نکته بسیار مهم : کد معرف نسبت به حروف کوچک و بزرگ حساس است.سعی کنید همه حروف کوچک باشد و یک کلمه ای انتخاب کنید که ترجیحا کوتاه و خوانا باشد.
Invitation code: کد معرف شما(Zyousefpoor) ( برای نصب اولیه اپلیکیشن )