2777
2789
عنوان

برنامه در امد زایی pi

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 36 پست
ی دلیل  بگو ک چرا ماباید با شماره تلفنمون بیاییم وب ب برنامع شما وخود شما اعتماد کتیم؟ طرف بعد ...

عزیزم منم به مثل زیر مجموعه هستم و انیدوارم اینده خوبی داره خیانتی نیس یه شماره هم کسی رو به زندان و جایی ننداخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخراج ارز دیجیتال یعنی استفاده از برق قوی دستگاه های بیت کوین به دلیل استفاده از برق خیلییی زیاد ت ...

اااا...من ذاتا باطری گوشیم ایراد داره حالا بیا اینو نصبش کن.اسی لطفا بگو چقدر شارژ خالی میکنه

اااا...من ذاتا باطری گوشیم ایراد داره حالا بیا اینو نصبش کن.اسی لطفا بگو چقدر شارژ خالی میکنه

خب یه برنامه الکی رایگان ارز دیجیتال در اختیار کاربراش نمیزاره باید منفعتی براش داشته باشه 

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

نه اصلا ربطی به باطری ندارع

شما میتونید ختی گوشیتون رو خاموش کنید باطریش رو در بیارید بعدسر۲۴ک باید رعد بزنید روشن کنید

[QUOTE=153397096]خب یه برنامه الکی رایگان ارز دیجیتال در اختیار کاربراش نمیزاره باید منفعتی براش داشته باشه [/QUOTبیت کویین هم همینطور بود بعد ارزش پیدا کرد این هم مثل بیت کویین هست

نه اصلا ربطی به باطری ندارع شما میتونید ختی گوشیتون رو خاموش کنید باطریش رو در بیارید بعدسر۲۴ک باید ...

وقتی باتری شارژ داشته باشه و داخل گوشی باشه حتی اگه خاموش هم باشه این برنامه انرژی از باتری دریافت میکنه

برو در مورد دستگاهای استخراج ارز دیجیتال اطلاعات کسب کن و ببین چرا این دستگاها تو کشور ممنوع 

[QUOTE=153397096]خب یه برنامه الکی رایگان ارز دیجیتال در اختیار کاربراش نمیزاره باید منفعتی براش داش ...

بیت کوین با دستگاه مخصوص استخراج میشه

توسعه دهندگان ارز پای برای ترغیب کاربران به گسترش شبکه و استفاده بیشتر از این برنامه ارزهای ماین شده را به صورت رایگان ( اصطلاحا ایردراپ ) از طریق سیستم کلاد یا ابری بین کاربران توزیع می کنند.(از لحاظ فنی روی گوشی شما فقط یک کد شمارنده وجود دارد که بعد از اتصال به سرور برنامه و چک کردن وضعیت شبکه و زیرمجموعه های فعال شما ، به عدد pi اضافه می کند(همین!)

در فاز بعدی بعد از راه اندازی شبکه و نرم افزار node این پردازشها به صورت توزیع شده در بین گره های شبکه انجام خواهد شد.)

به همین دلیل سخت افزار یا مدل گوشی تاثیری در مقدار ارز دریافت شده ندارد.

بدیهی است که پس از وروود به فازهای ۲ و ۳ پروژه ، دریافت رایگان ارز به این صورت متوقف خواهد شد.

برای توسعه کاربری متن بالا رو بخون

😂😂😂👍

من نمیگم این برنامه دروغ میگه یا ارز دیجیتال نمیده فقط میگم این برنامه انرژیشو از باتری گوشی میگیره چون استخراج بدون انرژی برق غیرممکن

میدونی ارزش هر پای چقده؟