2777
2789
عنوان

دلم برای دوسته خواهرم میسوزه

422 بازدید | 10 پست

چند ساعت پیش یکی از دوستاش زنگ زد به موبایلش گوشی دادم به خواهرم گفت آدرسه خونه غزل و میخوام گفت من فقط کوچشونو میدونم یکدفعه مامانش گوشیو گرفت زد زیره گریه گفت این دختره با مامانش و خواهراش اومده بوده دمه خونه ما به داد زدن که حورا دختره مارو از راه به در کرده به جای باشگاه رفتن پارک داداشه هم از خونه اومده بیرون فهمیده گرفته این دختره طفلک و زده مادره هم فشارش رفته بالاا بردنش بیمارستان خواهر منم میگفت شیطونه میگه آدرسه محل کاره خواهر غزل و بدم بهش گفتم بیخود تو دخالت نکن نون و ربتو بخور فقط دلم برای مادره دختره سوخت مادرشم دیده بودم یک پیرزن مهربون بود طفلکی انقدر قاطی کرده بود فش ترکی میداد به دختره 

کی زد کی خورد کی نشست🤨

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسر رفتن متاسفانه

متاسفانه ش چیه

تو یه سنی این اتفاقات طبیعیه

خانواده باید بچه ها رو آگاه کنن و باهاشون رفیق باشن 

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
متاسفانه ش چیه تو یه سنی این اتفاقات طبیعیه خانواده باید بچه ها رو آگاه کنن و باهاشون رفیق باشن&nb ...

سنشون کمه ۱۵  سالشونه اون پسر شاید قصدشون سواستفاده باشه باید صبر میکردن تا یخورده مغزشون کامل شه با احساسات تصمیم نگیرن