2777
2789
عنوان

خوشبخت میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 72 پست
دقیقا منم همین فکرو کردم😊

تبلیغ مسخره🥴مخصوصااون دوتاخانومه،یعنییی خوشبخت میشن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نظر شماس نه کسی که نظر خدا براش مهمه

ربطی نداره نظر خدا تو قلب تو وقتی قلبت کنار کسی خوشحال باشه یعنی خدا رضایت داره 

همسر منم مسیحی بودن مشروب میخورن ولی خب نه اون مقدار ک مست کنن فقط یکم منم مسلمانم اما راه ارتباط ما با خدا فرق می‌کنه چ بسا اون بیشتر نزدیک چون خیلی آدم خوبی خیلی :) 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
ربطی نداره نظر خدا تو قلب تو وقتی قلبت کنار کسی خوشحال باشه یعنی خدا رضایت داره  همسر منم مسیح ...

عزیزم مطمئنا شما هم اعتقاداتت اونقدر نبوده که تونستی کنار بیای کسی که معتقده محاله بتونه تحمل کنه بهرحال هر بررسی و تصمیمی هست باید قبلش انجام بشه  وقتی ازدواج کردید خواست خدا به ادامه زندگی در آرامشه خوشبخت بمونید انشاءالله  

چطور کسی که خدارودوس داری کاری مخالف حرف اون انجام میده؟؟؟؟

ببین عزیزم مشروب و شراب حرام چون ب سلامتی ضرر می‌رسونه و اختیار آدم از دستش در میره همسر من میخوره اما یه شات

وقتی همسر من انقد آدم خوبی انقد مهربان و با درک و فهم انقد عاشق من چرا باید چشمم و ببندم رو خوبیاش و فقط یه چیزی رو ببینم که اصلا برای اونا تابو نیست ؟ اون میخوره ازنظر خودشم ضرری نمی‌رسه بهش من نمی‌خورم چون شراب برای من حرام نیست از حرامم بدتره ولی من با همسرم زندگی مشترک داریم احترام ب عقاید هم 

نه شاید با هم زندگی خوبی داشته باشن اما خوشبخت نمیشن چون این وسط از همه بیشتر دختره ک زجر می‌کشه و ب ...

هعییی این تفاوت های من و عشق 5 سالم بود که رفت و ازدواج کرد 

من مذهبی ام ولی عاشق شدم و دوست موندم چون وابسته بودم 

ولی اون رفت و ازدواج کرد

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

نه فکر نکنم.

ی دوست دختر اینجوری داشتم.

اصلا پیرم کرد 😑

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
عزیزم مطمئنا شما هم اعتقاداتت اونقدر نبوده که تونستی کنار بیای کسی که معتقده محاله بتونه تحمل کنه به ...

اتفاقا اعتقاداتم زیادبوده که شاید همسر من دوتا جنبه منفی داشته باشه اما هزارتا جنبه مثبت داشته من تو پسرای مسلمانم می‌گشتم هیچ وقت همچین مردی نصیبم نمیشد ک بخاطر من ساعت ها تو مجلس امام حسین بشین با اینکه اعتقادم نداره اما گوش بده و همراهم باشه یا شبای قدر پا به پای من تا صبح بیدار میمونه ماه محرم و ب احترام من مشروب و آهنگ و کنار میذارع همین طور ماه رمضان این عشق دوست من کسی ک معنی عشق و درک نکنه هرکاریم کنی درک نخواهد کرد 

نه فکر نکنم. ی دوست دختر اینجوری داشتم. اصلا پیرم کرد 😑

من به اون کاری نداشتم 

ادعای عاشقی داشت 

ولی تهش رفت و ازدواج کرد

ببخشید ولی بعضی از شما مردا واقعا نامردین 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
هعییی این تفاوت های من و عشق 5 سالم بود که رفت و ازدواج کرد  من مذهبی ام ولی عاشق شدم و دوست م ...

عزیزم بهتر که رفت لیاقت دختر گلی مث تورو نداشت شما که خوبی باید به همسرخوب ونجیب مث خودتداشته باشی

من به اون کاری نداشتم  ادعای عاشقی داشت  ولی تهش رفت و ازدواج کرد ببخشید ولی بعضی از شم ...

اصلا رابطه اینجوری فایده نداره.

جدا شدن واسه هر دو بهتره.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
اتفاقا اعتقاداتم زیادبوده که شاید همسر من دوتا جنبه منفی داشته باشه اما هزارتا جنبه مثبت داشته من تو ...

احیا و عزاداری محرم مستحباته انجامش دلیه و گهگداره، تقید به واجبات و محرماته که رعایتش همیشگیه و  اعتقاد واقعی رو نشون میده