2777
2789
عنوان

۹ روزه عقب انداختم

494 بازدید | 34 پست

سلام 

من ۴ ماه پیش آز دادم پرولاکتینم ۸۰ بود و رنج نرمال آزمایشگاه ۲۰ بود.

دکتر ۴ تا قرص کابرگولین داد هفته ای یکی خوردم.

قرصام که تمام شد نه رفتم دکتر دیگه نه آز دادم

ماه پیش بعد پنج روز عقب افتادن پریود شدم..

الان ۹ روزه عقب انداختم سینه هام سفت شدن و نوکشون خیلی درد میکنه..

به نظرتون باردارم یا نه؟

بی بی چک فعلا نمیخوام بزنم چون بعد هر بار که میبینم منفی هست حالم بد میشه..

اگه کسی میتونه راهنمایی کنم ممنونش میشم...

علائم دیگه ای داری

منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم کسی جواب نداد😓

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که از علائم بارداری هست ولی تا تست ندی که مشخص نمیشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

منم علائمم این بود ک فهمیدم باردارم بزن بی بی انشالله ک مثبته منم میگفتم میدونم بازم منفیه ولی مثبت شد

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

به نطرم عجله نکن.چون این ماه قرص خوردی عزیزم.هرچیزی ممکنه.قبل از ازمایش پرولاکتین شرایطشو رعایت کردی؟اخه منم قبلا دم از ۲۰۰ و ۳۰۰ میزد بعدش فهمیدم اصلا رعایت نکردم ایندفعه رعایت کردم خداروشکر نرمال بود

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
فقط موقعی که بلند میشم سرم سنگین میشه و جلوی چشم سیاهی میره؟ تو مشکلت چیه؟

نفخ

سرگیجه

حالت تهوع

دل درد پری

درد سینه

رفلاکس

😞

دوفاستون خوردم نمیدونم عوارضه اونه یا چی

امروز23 سیکلمم😓

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم