2777
2789
عنوان

مکمل تقویتی قبل از بارداری

31584 بازدید | 11 پست

خانوما برای یه ماه قبل از بارداری چه مکملی رو پیشنهاد میکنید،منظورم چه مارکی هستش،من فعلا فولیک ۵ رو هرشب(چون توی بارداری قبلی بچم مشکل داشت و مجبور به سقط شدم)،و امگا۳ و ویتامین ای و زینک اینا چندتایی در هفته میخورم،ولی برای یکماه قبل از اقدام یه مکمل خوب و در عین حال قیمت مناسب میخوام،دکتر واسم فموبرا رو تجویز کرده یا ول وومن،شما چی مصرف کردید و راضی بودید؟مرسی

من که خودم فعلا دارم سویق گندم و سویق جو و سویق سنجد   عسل . خرما. قرص خون طب اسلامی  میخ ...

عزیزم برنامه و مقدار خاصی داره مصرفت؟یا به طور کلی توی خوراکت استفاده میکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه 1 قاشق غذاخوری از هرکدوم از سویق ها که بیشتر تاکید روی سویق گندم و جو 

سنجد برای کلسیم هست 

ناشتاهم یه قاشق عسل میخورم

قرص خون هم  3 عدد صبح 3 عدد شب

خرما  روزی 3 تا 

آزمایش ویتامین دی هم دادید؟

اره عزیزم توی بارداری قبلیم ۴ ماه پیش دادم یه کم پایین بود،بعد از سقطمم یه بار دیگه حدود ۴۰ روز پیش دادم،واسم یکماه،روزی یه دونه ۱۰۰۰نوشت که خوردم تمام شد

یکماه قبل بارداری!!!!!!!

مگه لباسه که برای فصل سرما و گرما بخری و بپوشی

حداقل ۳ماه باید مکمل مصرف کنی تا تاثیرشو بزاره

شما الان فولیک ۵ میخوری که اصلا حای بک روز نباید یادت بره

نباید ساعتش جابجا شه، هر روز سر ساعت معینی بخور تا بدنت باهاش خو کنه چون هم برای حفظ جنین و هم رشد سلولهای مغزش خیلی لازمه

برای مکمل "فیمیبیون" یا "پرگناکر" یا "پرگنازول" که در حال حاضر موجودن بخر تمام مکملهای مورد نیاز یک زن، قبلبارداری ، حین بارداری رو دارا هستند روزی یدونه میخوری و حتما برای بارداری موفق کمکت می کنند ولی باردار شدی نباید قطع کنی حتما دکترت میگه تا آخر بخور

ول ومن رو اگه پیدا کردی سلام منو بهش برسون،   ، تازه اگه الان بتونی از انگلیس بخری که کسی از دبی واست بیاره ۲ بسته ش حدود ۵۰۰ یا ۶۰۰ باید باشه که با این شرایط کرونا به این زودی بدستت نمیرسه

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
اره عزیزم توی بارداری قبلیم ۴ ماه پیش دادم یه کم پایین بود،بعد از سقطمم یه بار دیگه حدود ۴۰ روز پیش ...

پس الان هم اگر توی اون مکملی که میخری دی نداشت، حتما جداگانه بخور، معمولا ویتامین دی با قرص دیر بالا میاد، من دو دوره آمپول زدم از ۱۹ به ۴۰ رسیدم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
یکماه قبل بارداری!!!!!!! مگه لباسه که برای فصل سرما و گرما بخری و بپوشی حداقل ۳ماه باید مکمل مصرف ...

عزیزم چرا مسخره میکنی؟من سه ماهه دارم مکمل! مصرف میکنم همه رو هم از سوییس واسم اوردن،فولیکمم دو ماهه دارم میخورم ،دو ماه دیگه هم تا اقدامم ادامه میدم،سوال اگه پرسیدم توی اول تاپیکم واسه یکماه مونده به اقدام پرسیدم،چون بسته های مکمل قبل بارداری ۳۰تایی هستن اکثرا،اون سوالمم از اون خانم طب سنتی بود شما جواب دادی که برنامه خاص مصرف واسه عسل و خرما و این چیزا بود پرسیدم

عزیزم چرا مسخره میکنی؟من سه ماهه دارم مکمل! مصرف میکنم همه رو هم از سوییس واسم اوردن،فولیکمم دو ماهه ...

درگیریها

کی مسخره کرد

یبار دیگه پستمو بخون ببین منظورم چیه

حالت بده بگو حالم بده

همیشه انقد بدبینی که فکر کنی همه دارن مسخره ت می کنند

من مگه بیکارم بیام کسی که نمی شناسم رو مسخره کنم با دارم قشنگ واست توضیح میدم

خدا بهت خوشبینی عطا کنه

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
درگیریها کی مسخره کرد یبار دیگه پستمو بخون ببین منظورم چیه حالت بده بگو حالم بده همیشه انقد بدبی ...

من حالم بده یا تو؟شما میخواستی وقتی وارد تاپیک میشی،اینم تاپیک خلوتی مثل این حالا اگه همه ی پستها رو نمیخونی حداقل پست اول استارتر رو با دقت بخون،من اون اول حرفی از این زدم که یکماهه میخوام با یه دوره مکمل سوپرمن بشم؟؟؟؟اینقدرم زود در مورد کسی قضاوت نکن،به نطر میاد خیلی سر خودت معطلی