2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم راهکار میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 36 پست
چجوری بخوریم مزه اش خوب نیس

توی ماست یا شیر بریز یک قاشق

مزه خاصی نداره

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

کاش میشد ۲۰کیلو از وزنمو بهت میدادم  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه معجون هست بعد از صبحانه و قبل خواب بخور هم مقوی هم چاق کننده 

عسل پسته فندق  خرما شیرخشک موز و شیر تو مخلوط کن بریز یه لیوان بخور هم برای شیردهی خوبه هم مقوی اعصابه وهم چاقت میکنه 

عزیزم برنامه کالری شمار بگیر هرچی میخوری کالری شو  وارد کن تا بشه 3000 کالری یا بیشتر اگه بتونی روزی 3000 کالری یا بیشتر بزنی هفته ای نیم کیلو چاق میشی خودم این روشو امتحان کردم

من 24 دوتا بچه دارم 160 قدمه 46 کیلوام. قراره چهارشنبه برم دکتر تغذیه فقط خدا بهم رحم کرده صورتم پره

منم 160 قدمه 60 کیلوم ولی لاغر دیده میشم چرا😑😑

۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ داد من به بزرگترین آرزوم رسیدم  خدایا هزاران بار شکرت🤩🌺🙏❤
منم 160 قدمه 60 کیلوم ولی لاغر دیده میشم چرا😑😑

جدی. پس ببین من چیه هیکلم اصلا نمیاد مامان باشم. صورتم هم از بچگیم پر بود برای همین به هرکی میگم لاغرم میگه کلاس میای خدا کنه از دکتر تغذیه جواب بگیرم

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
جدی. پس ببین من چیه هیکلم اصلا نمیاد مامان باشم. صورتم هم از بچگیم پر بود برای همین به هرکی میگم لاغ ...

یعنی لاغر بنظر نمیرسی فقط سنت کم میخوره؟

۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ داد من به بزرگترین آرزوم رسیدم  خدایا هزاران بار شکرت🤩🌺🙏❤
یعنی لاغر بنظر نمیرسی فقط سنت کم میخوره؟

از نظر خودم خیلی لاغرم. و خیلی کم سن میزنم این دو مورد اذیتم میکنه شاید بگی داره کلاس میاد ولی اینجا کسی من و نمیشناسه که دروغ بگم. من حتی تازگیا برام خواستگار هم اومده بود

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش)