سلام 22 سالمه قدم 155 وزنم 42 کیلو یه بچه 18 ماهه هم دارم خیلی لاغرم خسته شدم ازبس که همه گفتن چرا چاق نمیشی 2تا جاری هم دارم وزن هردوشون خوبه حتی به اونا روم نمیشه که بگم 42کیلوم میشه بگید چیکار کنم که چاق بشم راهکار میخوام خواهش میکنم جواب بدید
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برنامه کالری شمار بگیر هرچی میخوری کالری شو وارد کن تا بشه 3000 کالری یا بیشتر اگه بتونی روزی 3000 کالری یا بیشتر بزنی هفته ای نیم کیلو چاق میشی خودم این روشو امتحان کردم
از نظر خودم خیلی لاغرم. و خیلی کم سن میزنم این دو مورد اذیتم میکنه شاید بگی داره کلاس میاد ولی اینجا کسی من و نمیشناسه که دروغ بگم. من حتی تازگیا برام خواستگار هم اومده بود